Acasa / Pariuri / Drept la replica Superbet

Drept la replica Superbet

In urma pulicarii pe siteul nostru a articolului in care anuntam suspendarea, apoi modificarea tombolei pentru 10 bilete la Euro2016, casa de pariuri Superbet a solicitat un drept la replica, pe care il vom publica integral mai jos:

București, 4 aprilie 2016

DREPT LA REPLICĂ

Către Sport24h.ro

Referitor la materialul Află de ce s-a suspendat tombola Superbet cu 10 bilete duble la Euro2016!”, apărut în data de 1 aprilie 2016, sub semnătura jurnalistului C. Ion, Superbet face următoarele precizări în legătură cu campania promoțională “Împreună cu Superbet la Euro 2016”:

În data de 18 martie, Superbet a inițiat campania promoțională „Împreună cu Superbet la Euro 2016 menită să-i premieze pe jucătorii fideli cu ocazia Turneului Final al Campionatului European de fotbal. Campania a fost anunțată pe perioada 18 martie -28 aprilie și constă în 10 premii – excursii în Franța, plătite integral de Superbet, acordate câștigătorilor tombolei la care jucătorii și-au înregistrat biletele. Excursiile includ transport cu avionul București-Paris și retur, cazare în Paris la un hotel de 3 stele și bilet de participare la meciul Franța-România care deschide turneul european.

Înainte de lansarea respectivei campanii, Superbet a informat Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN). De asemenea, campania are un Regulament de Funcționare, care a fost depus la ONJN, așa cum prevede legea, anterior începerii campaniei promoționale (vezi adresa cu nr 1315/4.03.2016 înregistrată la ONJN cu nr 9419/4.03.2016). Art. 6 alin 5 din Normele de aplicare a OG 77/2009 menționează că acțiunile de promovare organizate în afara locațiilor proprii sau în afara paginilor de internet proprii se supun avizării ONJN.

În urma discuției cu ONJN, aceștia au dat asigurări că pentru această campanie, Organizatorii au îndeplinit condițiile cerute de lege, respectiv notificarea organului de resort, precum și faptul că nu este necesară emiterea unui aviz din partea lor.

După începerea campaniei, care respectă pe deplin legislația României referitoare la acest gen de concursuri, Superbet s-a autosesizat și a clarificat textul promoțional pentru a elimina orice controverse. În prezent, campania continuă conform anunțului inițial, până la data de 28 aprilie. Toți participanții își păstrează șanse egale de a câștiga la tombola care va încheia concursul.

Experiența ultimilor cinci ani în care Superbet a organizat, fără nici un fel de incident, numeroase tombole în cadrul cărora a oferit câștigătorilor premii extrem de valoroase – în bani sau autoturisme – demonstrează credibilitatea Superbet.

regulament 1

Citeşte şi

CSM Politehnica Iași vs Astra Giurgiu - Echipe probabile şi pronosticuri

CSM Politehnica Iași vs Astra Giurgiu – Echipe probabile şi pronosticuri

CSM Politehnica Iași vs Astra Giurgiu – Echipe probabile şi pronosticuri 3 decembrie 2017, Iași, …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>