Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / Naţionala / Dolce Sport va transmite meciurile de la Euro 2016. Reacția TVR

Dolce Sport va transmite meciurile de la Euro 2016. Reacția TVR

După ce s-a aflat că postul TV Dolce Sport va transmite meciurile de fotbal de la Euro 2016, Televiziunea Română nu se lasă, susținând că rămâne în cursa pentru achiziţionarea drepturilor de difuzare TV a opţiunii free to air pentru turneul final din 2016! 

”Pachetul vizat conţine 23 de partide şi include obligatoriu meciurile echipei naţionale, în cazul în care aceasta se califică, precum şi pe cele din fazele eliminatorii (sferturi, semifinale, finala).

Situaţia financiară a TVR este una extrem de dificilă, însă televiziunea publică face toate diligenţele necesare pentru ca toţi telespectatorii din România să aibă acces la evenimentele de importanţă majoră, aşa cum sunt ele definite în Hotârârea Guvernului nr. 47/2003*.

În acest sens, TVR a transmis Guvernului României, prin Ministerul Culturii, în vederea însuşirii lui ca iniţiativă legislativă, o propunere legislativă de modificare a Legii nr. 41/1994 de organizare şi funcţionare a TVR, în sensul asigurării de la bugetul de stat a surselor financiare necesare achiziţionării drepturilor privind transmisiile evenimentelor de importanţă majoră stabilite prin HG nr. 47/2003”, susțin oficialii TVR.

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>