Acasa / stiri sport online / Tenis / Masculin / Doi jucatori italieni de tenis au fost suspendati pe viata

Doi jucatori italieni de tenis au fost suspendati pe viata

Doi jucatori italieni de tenis au fost suspendati pe viata
Doi jucatori italieni de tenis au fost suspendati pe viata

Este cunoscut faptul ca in lumea tenisului se fac mullte aranjamente, multe dintre ele fiind insa greu de dovedit. Nu este si cazul unor italieni destul de cunoscuti in circuitul ATP.

Este vorba despre Daniele Bracciali si Potito Starace, jucatori care au fost in top 100 pana acum cativa ani, atat la simplu, cat si la dublu. Acum Bracciali este in varsta de 37 ani, ocupand pozitia 270 la dublu in clasamentul ATP, concentrandu-se doar pe aceasta proba de cativa ani. Partenerul sau in multe competitii, Potito Starace, se afla pe 172 la dublu, fiind in varsta de 34 ani. Conform clubcall.com, Federatia Italiana de Tenis a pornit o ancheta, dupa ce a primit cateva indicii de la autoritatile din Cremona cum ca cei doi ar fi implicati in meciuri aranjate. Intre timp, indiciile s-au dovedit a fi adevarate, Federatia reusind sa dovedeasca, in mare parte, implicarea celor doi in astfel de meciuri. In afara suspendarii pe viata, Bracciali a fost amendat cu 40 000 euro, iar Starace cu 20 000 euro.

Stirea care spune ca doi jucatori italieni de tenis au fost suspendati pe viata este un adevarat soc pentru lumea tenisului, care nu a mai asistat la asa ceva, cel putin la nivel profesionist, de foarte multi ani. Presedintele Federatiei Italiene de Tenis, Angelo Binagi, a afirmat ca cei doi isi mai pot dovedi nevinovatia, in caz ca aceasta exista.

Citeşte şi

Venus Williams s-a calificat în semifinale la Wimbledon

Venus Williams s-a calificat în semifinale la Wimbledon

Venus Williams s-a calificat în semifinale la Wimbledon Jucătoarea americană de tenis Venus Williams, nr. …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>