Doi antrenori cunoscuți din Liga I apar pe lista cu site-uri interzise luată la puricat de către ONJN

0
48
Flavius Stoican, fost antrenor la Dinamo

Publicația ”Gazeta Sporturilor” dezvăluie, în numărul de astăzi, că numele a doi antrenori de fotbal apar pe listele cu jucători care apar la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN).

ONJN îi ia la puricat pe toți cei care au jucat pe site-uri interzise, de bază fiind operatorul bet365.com, căruia i-a fost retrasă licența și interzisă activitatea pe teritotiul României, după ce a permis jucătorilro să se conecteze și să joace în perioada 10-30 septembrie.

Printre numele apărute se află italianul Nicolo Napoi, de la CSMS Iași, și Flavius Stoican, care a fost și la Dinamo, iar ultima oară a stat pe banca celor de la Voluntari.

napoli

Este știut faptul că antrenorii și jucătorii au semnat angajamente care le interzic să joace la pariuri sportive. În caz contrar, riscă să fie suspendați timp de doi ani din orice activitatea fotbalistică și amendați drastic.

2
antrenori români au semnate contracte de imagine diverse cu case de pariuri: DanPetrescu mereg pe mâna celor de la NetBet, iar Gabi Balint s-a dat cu Winmasters. Steaua are, printre sponsori, NetBet, iar CSU Craiova – pe Super Bet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

*