Acasa / stiri sport online / Auto / Moto / Auto / “Doctorul” Valentino Rossi, ambasador Opel ADAM

“Doctorul” Valentino Rossi, ambasador Opel ADAM

Pilotul Valentino Rossi, de la Yamaha, a devenit, în Italia, noul ambasador pentru modelul urban Opel ADAM. Multiplu campion mondial la MotoGP este vedeta unei ample campanii publicitare.

“Valentino Rossi este ambasadorul ADAM perfect: relaxat, amuzant și ușor ireverențios, mereu în mișcare – exact ca Opel ADAM. În același timp, este extrem de riguros, atent; solicită și acționează cu precizie maximă, la fel ca de ingineria germană, valoarea de bază a tuturor modelelor noastre”, a preciyat Roberto Matteucci, director executiv Opel Italia.

Valentino Rossi, poreclit Il Dottore de către fanii motoarelor, a fost cucerit pe loc de micuţa maşină: “Am fost pe loc convins de Opel ADAM, nu doar din cauza designului, accesoriilor şi tehnologiei pe care le încorporează. Cred că potențialul său de individualizare, cu mii de variații, este pur şi simplu fantastic. Nu știu numărul exact al fiecăreia dintre ele, dar cu siguranță sunt mai mult decât suficiente pentru ca toată lumea sa îşi creeze propriul ADAM perfect“.

Cea mai bine conectată maşină mică

Opel ADAM ofera mai mult de 61.000 variații exterioare și aproape 82.000 de interior, mai mult decât orice altă maşină din această clasă. Modelul lifestyle este o maşină cu trei uși, perfectă pentru mediul urban.

Noul sistem infotainment IntelliLink ce integrează smartphone-ul proprietarului în mașină (Android, Apple iOS), face ca ADAM să fie cea mai bine conectată maşină mică. Sistemul de recunoaștere vocală Siri “Eyes Free” de la Apple va fi disponibil în curând.

Experții prognozează că segmentul A, din care face parte ADAM, va continua să crească în mod constant în următorii câțiva ani. Începând cu anul 2000, vânzările de maşini fashion din segmentul A (3,70 m lungime), au crescut în Europa cu aproximativ 30%, iar cele de lux din segmentul B (în jurul de 4 m lungime), cu peste 110%.

Citeşte şi

Marc Marquez castiga la Indianapolis

Prima cursa a celei de-a doua jumatati a Campionatului Mondial de Motociclism viteza, disputata la …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>