Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / liga 1 meciuri / Dinamo, o nouă victorie cu FC Voluntari

Dinamo, o nouă victorie cu FC Voluntari

Dinamo, o nouă victorie cu FC Voluntari
Dinamo, o nouă victorie cu FC Voluntari


Dinamo București a câştigat fără probleme meciul disputat în “Groapă” cu FC Voluntari, scor 3-1 (3-0), în etapa a 4-a a Ligii 1. Golurile “alb-roşilor” au fost înscrise de Eddy-Harlem Gnohéré (12), Steliano Filip (16) și Valentin Lazăr (27). Pentru “alb-vişinii” a marcat Petre Ivanovici (90+3). A fost al treilea succes al “câinilor roşii” în meciurile cu ilfovenii disputate în prima ligă.

Ioan Andone: “Diferenţa putea fi mai mare, dacă fructificam ocaziile pe care ni le-am creat. Dar, la fel de bine, putea fi un meci mai greu, pentru că Voluntariul a avut prima ocazie. Hanca pentru mine e mijlocaş, nu fundaş dreapta cum a fost folosit anul trecut. Mă bucur ca antrenor când văd că un jucător evoluează foarte bine acolo unde îl pui tu. În şase luni discutăm de Brănescu la naţională. Creşte de la zi la zi. Şi astăzi a avut nişte intervenţii senzaţionale. Sunt convins că şi alţi fotbalişti vor intra în vizorul lui Daum”.

Steliano Filip: “Suntem încă la început, mai avem mult de muncă, dar cum v-am spus, urmăează un meci extrem de important pentru toată suflarea dinamovistă şi sper să ieşim învingători. Şi după meciul cu Steaua vreau să fim pe primul loc. Ştiu că selecţionerul vine la aproape fiecare meci al nostru, mă bucur că am jucat bine, că am ieşit sănătos de pe teren, sper s-o fac la fel la fiecare meci”.

Dinamo București: Brănescu – Romera, Nedelcearu, Mevlja, S. Filip – Hanca (81 I. Şerban), Bušuladžić, Palić – Rotariu, Gnohéré (73 D. Popa), Lazăr (80 Olteanu). Antrenor: Ioan Andone.

FC Voluntari: Bornescu – Filipov, Balaur, Maftei, Cazan – Novac, Moke, Marinescu (46 Ad. Bălan) – Popadiuc (46 Căpăţână), Cernat (69 Tăbăcaru), Ivanovici. Director tehnic: Florin Marin. Antrenor: Dinu Todoran.

Arbitru: István Kovács (Carei)

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>