Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / liga 1 meciuri / Dinamo a învins-o în premieră, acasă, pe FC Viitorul

Dinamo a învins-o în premieră, acasă, pe FC Viitorul

Dinamo a învins-o în premieră, acasă, pe FC Viitorul
Dinamo a învins-o în premieră, acasă, pe FC Viitorul


Dinamo București a reușit prima sa victorie pe teren propriu în duelurile cu FC Viitorul, după un egal și 5 înfrângeri. Acum, “câinii roşii” s-au impus cu scorul de 2-1 (0-0), pe stadionul “Dinamo”, în faţa a 3.116 spectatori. Golurile “alb-roşilor” au fost înscrise de Sergiu Hanca (68, 74). Pentru dobrogeni a înscris George Țucudean (77).

  • Cosmin Contra: “Ne-am făcut un cadou de Paşti, managerului nostru Adrian Mutu, căruia i-a născut soţia, i-am făcut cadou cele trei puncte. Mă bucur că am câştigat. Am avut noroc la ocaziile pe care le-au avut ei, au avut şi ei noroc la ocaziile noastre… Nu am făcut un joc la fel de bun ca acelea cu CFR şi Astra, dar mă bucur extraordinar pentru că băieţii au înţeles că fără sacrificii nu se obţin rezultate. Vreau ca echipa să evolueze mai bine. Nu am făcut un joc strălucit azi, dar echipa începe să aibă maturitatea de care are nevoie în unele momente. Să avem continuitate în evoluţii şi în rezultate, asta e cel mai important”.
  • Gheorghe Hagi: “A fost o încărcătură mare, un meci de o calitate bună. Şi noi am avut ocazia să marcăm primii, dar au marcat ei… Am făcut două greşeli mari şi ne-a costat. Felicitări lui Dinamo, lupta merge în continuare. Învăţăm la fiecare meci. Creştem în fiecare meci. E meritul jucătorilor, au făcut-o extraordinar până acum. Şi astăzi am făcut faţă destul de bine la un meci cu o încărcătură foarte mare. Ar trebui să fim mai pe poartă mai clari”.

Dinamo: Černiauskas – Romera, Nedelcearu, Dielna, St. Filip – Mahlangu, Nistor – Hanca (90 L. Marić), Rivaldinho, Palić (63 Bušuladžić) – Nemec (75 Bawab). Antrenor: Cosmin Contra.

Viitorul: Râmniceanu – S. Rădoi, Ţâru, K. Boli, Cr. Ganea – N. Roşu, Nedelcu (42 D. Dumitrescu), Casap (61 Fl. Coman) – A. Chiţu, Morar (71 Ţucudean), Purece. Manager tehnic: Gheorghe Hagi.

Cartonaşe galbene: Nedelcearu (46), Romera (84), Bušuladžić (88) – Ţucudean (81)

Arbitru: Horațiu Feșnic (Cluj-Napoca)


dinamo_viitorul_play_out_001


dinamo_viitorul_play_out_007

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>