Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / liga 1 meciuri / Dinamo, ciuca bătăilor

Dinamo, ciuca bătăilor

Dinamo a pierdut meciul amical disputat aseară, în fața polonezilor de la Legia Varșovia, scor 2-4, iar antrenorul Mihai Teja adună tot mai mulți contestatari.

Dinamo a fost învinsă fără drept de apel de Legia Varșovia, în meciul de verificare susținut, astăzi, în cadrul cantonamentului din Spania, scor 2-4. „Roș-albii” au deschis repede scorul, prin Gicu Grozav (8), dar adversarii lor au revenit și până la pauză au punctat de patru ori: Ryczkowski (24 și 32), Jodlowiec (30) și Maslowski (45+1). În partea a doua, dinamoviștii au reușit să mai reducă proporțiile scorului, datorită reușitei lui Marius Niculae (78).

Ionel Ganea, fost jucător al echipei din Ștefan cel Mare, crede că tehnicianul Mihai Teja este depășit de situație și nu poate face față la Dinamo. „Teja e vecin cu mine, dar cred că Dinamo este o pălărie prea mare pentru el. Echipa mai are nevoie de un fundaş stânga. Fai e mai potrivit pe dreapta. Pe Bărboianu nu poţi să-l pui în bandă cât timp jumătate de sezon a jucat pe altă poziţie. El e foarte lent”, a spus Ganea la Dolce Sport.

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>