Acasa / stiri sport online / Exclusiv / Dezvăluirile lui Cătălin Zmărăndescu: Gigi Becali a plâns în arest!

Dezvăluirile lui Cătălin Zmărăndescu: Gigi Becali a plâns în arest!

Patronul Stelei suportă greu regimul din puşcărie, iar întâmplările petrecute în 2009, când a stat o lună în arest, s-ar putea prelungi şi chiar accentua. Gigi Becali a primit din partea Tribunalului Bucureşti o extensie de 6 luni la pedepsa pe care o are deja de executat. 

O mărturie a unuia dintre foştii săi apropiaţi dezvăluie suferinţa psihică pe care o trăieşte latifundiarul în închisoare. Cătălin Zmărăndescu le-a provestit unor prieteni că l-a văzut pe fostul său patron plângând în hohote! În 2009, Gigi Becali a stat o lună în arest, în dosarul sechestrării hoţilor de maşini, iar alături de el s-au aflat şi gărzile sale de corp din respectiva perioadă. ”Făcea crize de nervi. L-am văzut plângând! El se lăuda, după ce-a ieşit din arest, că nu a fost chiar aşa rău. Eu l-am văzut însă plângând!”, a fost auzit spunând ”Zmără”. În acest context, declaraţia făcută de actualul luptător MMA după încarcerarea lui Gigi capătă înţeles: ”Mă tem să nu facă vreo prostie în închisoare!”.

Campion la table

După ce a ieşit din arest în 2009, Gigi Becali a vorbit doar despre lucurile care i-au alinat durerea. ”I-am făcut praf la table pe toţi colegii de celulă. În închisoare nu aveam cum să jucăm pe mize, iar mie nu-mi place asta, aşa că am hotărît să jucăm pe flotări. Au băgat băieţii la flotări… Am pierdut şi eu o dată, dar atunci i-am zis celui care m-a învins: <<Hai s-o dăm la pace>>. Şi am dat-o! Nu puteam eu să mă cobor să fac flotări, pentru că îmi scădea autoritatea în faţa lor. E chestie de logică, de conducător. Am văzut doar două meciuri ale Stelei în arest, împreună cu băieţii din celulă. Ca să am această favoare, trebuia să fac cerere dinainte, pentru că acolo aveam dreptul la doar două ore de televizor pe săptămână. Cum am intrat în celulă, am dat jos de pe pereţi toate posterele cu femei goale de pe pereţi!”.


 

Citeşte şi

Liga 1 va incepe in forta/ PROGRAMUL Ligii I, ediţia 2015/2016

Noul sezon competitional debuteaza pe 11 iulie, iar in prima luna avem trei etape. Luna …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>