Acasa / Pariuri / Află de ce s-a suspendat tombola Superbet cu 10 bilete duble la Euro2016! Ce zice organizatorul

Află de ce s-a suspendat tombola Superbet cu 10 bilete duble la Euro2016! Ce zice organizatorul

Până la Euro 2016 au rămas aproximativ două luni de așteptare și de speranță. Franța și România vor deschide turneu final pe 10 iunie, la Paris, iar comercianții de la noi au simțit repede că e loc de profit peste vară.

Pentru a crește peste noapte încasările, tot mai multe firme au lansat concursuri având ca și câștiguri premii în excursii la turneul final, aici fiind incluse bilete de intrare la meci, transport, cazare.

Toate astea ignorându-se un detaliu esențial: UEFA interzice explicit comercializarea biletelor altfel decât de pe site-ul oficial. Singurele firme autorizate să ofere bilete în regim promoţional la Europene sunt partenerii oficiali ai forului continental.

Cu toate acestea, suporterii români sunt acum bombardaţi. În unele cazuri, agenţiile vând doar biletul la meci, pe care cer şi de 20 de ori mai mult faţă de preţul cerut pe site-ul oficial www.euro2016.com.

Au agențiile de turism sau alte firme dreptul să folosim bilete în scopuri comerciale, de exemplu ca premiu pentru o competiţie sau parte a unui pachet turistic? Răspuns este fără echivorc: doar sponsorii oficiali ai UEFA EURO 2016 pot să folosească bilete în scopuri comerciale. De aceea, biletele nu pot fi folosite pentru niciun scop comercial, incluzând promoţii, publicitate, premii în competiţii sau parte a unui pachet turistic (de exemplu, combinaţia de bilete de avion, cazare şi bilete de meci).

Cu toate acestea, ce face Superbet, o casă de pariuri din România, autorizată de statul român? Mizează pe naivitate și pe neștiință și lansează următorul concurs. Și promite, nu unul, ci 10 bilete duble (adică 20):

Cu toate acestea, o casă de pariuri importantă de la noi, Superbet, și-a permis să lanseze un concurs la care a promis nu unul, ci 10 bilete duble la partida România – Franța (oferta o aveți mai jos, fiind luată de pe site-ul konkurs.ro, care adună toate promoțiile):

elecs

Concursul pleacă la drum doar cu promisiuni. Nu are regulament propriu (care trebuie aprobat de Oficiul Național de Jocuri de Noroc, instituția care reglementează piața pariurilor și a jocurilor de noroc), ci doar termene și condiții (aveți mai jos formularul de înscriere). Ce este sigur, nici biletele la meci nu aveau cum să existe!
12900185_1134335106598857_551043257_n

Speculă în toată regula pe seama echipei naționale, în condițiile în care Superbet nu este nici partener oficial al UEFA, nici măcar partener FRF. Aşa apar şi încasări uriaşe, artificiale, pe seama naivităţii pariorilor!

Jucătorii sunt atrași de posibilitatea iluzoriilor câștiguri și totul pare pus la punct. Cei care se înscriu pe site, primesc, la cerere, e-mail de confirmare, care ”legalizează” fărădelegea. Iată un exemplu, mai jos:

ion

Se pare că au apărut nişte sesizări, fiind alertate organisme precum ONJN, Protecția Consumatorului și FRF. Nu apare nici o reacţie oficială din partea celor îndreptăţiţi să ia măsuri, dar Superbet retrage, pe 28 martie, concursul.

Fără o informare a clienţilor, fără nici o comunicare, totul pe repede înainte, băgând gunoiul sub preş şi lăsând lumea cu ochii în soare.

Iar site-urile care au făcut reclamă concursului Superbet afișează astfel de ”updatări” neclare:
update

La rândul lui, site-ul Superbet pe care se putea face înscrieri (https://euro2016.superbet.ro/) dispare, devine inactiv, deși promoția ar fi trebuit să se termine pe 28 aprilie (începută pe 18 martie), conform datelor inițiale anunțate de organizator.

De asemenea, pariorii sunt foarte derutati, multi dintre ei punandu-si sperante mari in acest concurs pentru a castiga un bilet la meciurile Romaniei de la Euro. Pe siteul celei mai mari comunitati de pariori din Romania, ponturi-bune.ro, zilnic vin zeci de intrebari de genul : “de ce s-a suspendat tobola Superbet?” sau ” de ce nu mai pot inscrie bilete pe Superbet?”
rusinea

Vă prezentăm un bilet eligibil pentru a participa la tombolă, jucat la o agenție off-line a Superbet pe 22 martie, și unul pus chiar pe 1 aprilie. Diferența constă în faptul că nu mai există, la cel din urmă bilet, mesajul prin care jucătorul era îndemnat să intruducă respectivul cod.
martica

aprica

Organizatorul nu a anunțat nici până acum ce se va întâmppla cu biletele înscrise deja la tombolă, după ce concursul a fost radiat.

Sport24h.ro a solicitat puncte de vedere de la Superbet, Protecția Consumatorului și de la ONJN. Le va publica în momentul în care le va primi. Dacă vor şi apărea, evident!
Concluzie: luaţi-vă gândul de la astfel de concursuri-fantomă! Ele doar vă păcălesc, cu scopul de a îmbogăţi pe alţii!!!
RĂSPUNSUL SUPERBET:

Superbet își respectă întotdeauna promisiunile!

Din dorința de a premia jucătorii fideli ai Superbet și a-i trimite pentru a fi în Franța, alături de echipa României la Turneul Final al Campionatului European, am lansat o campanie promoțională.

Campania are ca premii 10 excursii în Franța, la Paris, plătite integral de Superbet, incluzând transportul cu avionul București-Paris și retur, cazare în Paris la un hotel de 3 stele. La recepția hotelului, pe câștigători îi va aștepta o frumoasă surpriză, una care va avea loc în timpul meciului care va deschide turneul, Franța – România!

Campania are un Regulament de Funcționare, care a fost depus la Oficiul National pentru Jocuri de Noroc, așa cum prevede legea, inca din 4 martie 2016, anterior începerii campaniei promoționale.

După începerea campaniei, ne-am sesizat singuri că, deși campania Superbet este perfect legală din punct de vedere al legislației României, textul promoțional care o însoțește ar putea fi reformulat pentru a se elimina unele controverse. Ca urmare, am retras și modificat apoi pe site detaliile campaniei, aceasta fiind continuată, cu reformularea textului promoțional scris. Campania continuă și toți participanții își păstrează aceleași drepturi, raman valabile codurile introduse, cat si posibilitatea de a introduce toate biletele necastigatoare ce nu au putut participa la Campanie in timpul modificarii de pe site.

Așa cum știți, Superbet își respectă întotdeauna promisiunile!

Turneul final al Campionatului European de Fotbal 2016 suscită foarte mult interes și e de înțeles de ce companii din diverse domenii de activitate doresc să își răsplătească atât clienții, cât și colaboratorii prin cadouri legate de marele eveniment al verii. Campania Superbet nu numai că nu este înșelătoare, dar este probabil cea mai transparentă dintre cele derulate în România. Experiența ultimilor cinci ani, când Superbet a organizat tombole la care a oferit câștigătorilor de la sute de mii de lei, la mașini nou-nouțe, a demonstrat credibilitatea Superbet, pe care clienții noștri nu o pun la îndoială atunci când sute de mii pariază cu noi în fiecare zi.

Suntem cu toții suporterii echipei naționale de fotbal. Zece norocoși vor avea șansa să se afle la Paris în ziua marelui meci Franța – România, iar această excursie va fi oferită de Superbet. Aceasta e o promisiune pe care o vom onora!

Hai România!

Citeşte şi

CSM Politehnica Iași vs Astra Giurgiu - Echipe probabile şi pronosticuri

CSM Politehnica Iași vs Astra Giurgiu – Echipe probabile şi pronosticuri

CSM Politehnica Iași vs Astra Giurgiu – Echipe probabile şi pronosticuri 3 decembrie 2017, Iași, …

  • luci82

    Niste tepari! Acum ce urmeaza sa spuna astia, ca nu au stiut legislatia? Sa fim seriosi. E simplu sa te doara in spate de clienti si sa-ti cresti astfel veniturile!

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>