Acasa / Sport / Satiri Fotbal / Cupa Coca-Cola / Cupa Coca Cola/ Încep turneele regionale

Cupa Coca Cola/ Încep turneele regionale

În perioada 25 aprilie – 10 mai, tinerii fotbalişti din Cupa Coca-Cola vor fi cu un pas mai aproape de marele premiu al competiţiei. În urma disputării meciurilor  regionale din Oradea, Focşani, Târgu-Mureş şi Piteşti, echipele care vor marca cele mai multe goluri îşi vor asigura locul direct în finala de la Bucureşti.

Titlul de campioană la fotbal în sală va aduce câştigătorilor un premiu pe măsura eforturilor depuse pe teren – o tabără internaţională în Madrid, desfășurată în perioada 10-13 iulie 2015, unde vor avea ocazia să trăiască o experiență iREALă: 4 zile de antrenament alături de cel mai premiat club de fotbal din Madrid.

coca-cola-cupa-600x397

 

Pe teren, timpul se măsoară în rezultate. Statisticile înregistrate la finalul etapei locale anticipează o nouă serie de meciuri strânse până la fluierul final:

  • Din cele 500 de echipe înscrise la start cu aproximativ 6000 de jucători, numai o echipă de fete şi una de băieţi vor fi campioanele acestei ediţii
  • Din cele 35 de judeţe participante, un singur teren va găzdui bătălia finală, în Bucureşti
  • În completarea celor 4110 goluri marcate în peste 490 de meciuri locale, cele care vor decide marii câştigători vor fi înscrise în finală

Citeşte şi

Ponturi fotbal Nancy-Lorient-Ligue2 26.02.2018

Ligue 2 își închide porțile în acest început de săptămână din runda cu numărul 27 …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>