Acasa / Pariuri / Ştiri pariuri / Cum au evaluat cotele la pariuri pentru alegerile din 5 iunie

Cum au evaluat cotele la pariuri pentru alegerile din 5 iunie

Cum au evaluat cotele la pariuri pentru alegerile din 5 iunie

Pe masura ce se apropie data alegerilor locale (5 iunie), apar noi sondaje si date cu privire la evolutia candidatilor. In Bucuresti, cotele la pariuri s-au modificat destul de mult, in sensul ca pricipalul favorit (Gabriela Firea, care candideaza din partea PSD) a capatat avans in viziunea analistilor.

Astfel, la casa de pariuri Winner, cu aproximativ 200 de unitati in intreaga tara, cota sa este in prezent 1,15, fata de 1,50 la inceputul campaniei electorale. In acelasi timp, cota lui Nicusor Dan a crescut de la 2,40 la 5,50. In cazul in care se va genera surpriza, cei care mizeaza astfel pe al doilea favorit ar putea castiga de 5,5 ori suma plasata.

Ceilalti candidati la postul de primar in Bucuresti raman la mare distanta de Gabriela Firea si Nicusor Dan: Catalin Predoiu, candidat din partea PNL, are cota 15,00 la Winner, iar Robert Turcescu… cota 50,00. Bogdan Diaconu si Daniel Barbu pot aduce pariorilor de 100 de ori suma plasata pe numele lor, insa evident aceste posibilitati sunt considerate extrem de reduse. Si mai departe de postul de primar par sa fie Catalin Berenghi – cota 300,00 si Adrian Severin – cota 900,00.

Reteaua de agentii de pariuri Winner propune pariuri pe alegerile locale din 5 iunie si in alte localitati – Cluj-Napoca, Caracal, Ramnicu Valcea, Targu-Jiu, Pitesti. Peste tot exista cate un candidat favorit in sondaje, insa ramane de vazut cum vor arata rezultatele.

Experienta alegerilor precedente in Romania ne arata ca exista multe persoane nehotarate. De asemenea, rezultatele depind si de prezenta la vot, mai ales ca acum alegerile se fac dintr-un singur tur – nu mai conteaza majoritatea de voturi, ci doar cine este pe locul 1.

La Cluj-Napoca, Emil Boc pare sa fie aproape de un nou mandat – cota 1,10. Urmatorii favoriti au cote de 10,00, 15,00 si 25,00. O situatie asemanatoare se consemneaza si in Targu Jiu – cota 1,15 pentru Florin Carciumariu. Mai stransa este lupta in Pitesti: cota 1,55 pentru Pendiuc, cota 4,00 pentru Dinu si cota 5,00 pentru Ionica. La Ramnicu Valcea, cotele sunt si mai apropiate: 1,70 pentru Gutau, 3,00 pentru Craciunescu si 5,00 pentru Radulescu.

Vezi aici oferta completa de pariuri pentru alegerile locale >>>

Citeşte şi

Auzi, Superbet? Câștig sau nu bilete la Franța – România? Prima reacţie a venit de la Mirela (Superbet)

După ce Sport24h.ro a prezentat ultima campanie pe on-line și pe off-line a agenției Superbet ca pe …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>