CSM Politehnica Iaşi vs Sepsi Sfântu Gheorghe – Echipe probabile şi pronosticuri

30

CSM Politehnica Iaşi vs Sepsi Sfântu Gheorghe – Echipe probabile şi pronosticuri
CSM Politehnica Iaşi vs Sepsi Sfântu Gheorghe - Echipe probabile şi pronosticuri


28 august 2017, Iaşi, Stadion: “Emil Alexandrescu”, ora: 21:00 (Liga 1 Betano – Etapa 8)

CSM Politehnica Iaşi

Flavius Stoican
“Avem un moral bun, avem încredere că putem să luăm trei puncte. Nu va fi un meci uşor, sunt convins că vor fi şi momente grele, mai ales că am probleme pe partea dreaptă, Tiago fiind suspendat iar Bădic nerefăcut. Sper să reintre Bădic, care nu s-a antrenat mai multe zile. Sper să ne bucurăm cu toţii la final. Mihalache este un subiect închis pentru mine. Domnul preşedinte mi-a comunicat că este pus pe lista de transferări. Cine greşeşte şi nu ne este alături, în orice moment, înseamnă că este mai presus decât ceilalţi. Iar eu nu vreau ca un jucător să fie mai presus decât colegii lui”.

Echipa probabilă

Kelava
Bosoi, Frăsinescu, Cioinac, Sin
Qaka, Chelaru
Platini, Pedro Mendes, Jô Santos
A. Cristea

Antrenor: Flavius Stoican

Sepsi Sfântu Gheorghe

Valentin Suciu
“Îmi găsesc cuvintele greu după această perioadă puțin mai nefastă pentru noi. Așteptările noastre au fost mari, mai ales la jocul cu Dinamo. Din păcate nu am reuşit să fructificăm pasa mai proastă prin care a trecut Dinamo, dar sper ca la jocul de la Iași să arătăm o altă față a echipei. Băieții sunt motivați, sunt mult mai responsabili față de prima etapă și au acumulat acum experiență atât negativă, cât și pozitivă. La faza de apărare începem să arătăm mai bine, însă suferim în continuare la atac și aici o să încercăm să abordăm jocul altfel, să fim mult mai curajoși. Noi mergem la Iași pentru trei puncte”.

Echipa probabilă

Fejér
Burlacu, Oros, Ursu, Grecu
Ghinga, Thiaw
Papšys, Pilibaitis, P. Petre
Hadnagy

Antrenor: Valentin Suciu

Cele două echipe se vor întâlni în premieră într-o partidă oficială. De asemenea, Valentin Suciu şi Flavius Stoican se vor afla pentru întâia oară faţă în faţă în Liga 1