Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / liga 1 meciuri / Cristea şi Frăsinescu și-au prelungit contractele cu CSM Poli Iași

Cristea şi Frăsinescu și-au prelungit contractele cu CSM Poli Iași

Andrei Cristea şi Cosmin Frăsinescu și-au prelungit contractele cu CSM Poli Iași
Andrei Cristea şi Cosmin Frăsinescu și-au prelungit contractele cu CSM Poli Iași


Fundaşul central Cosmin Frăsinescu şi atacantul Andrei Cristea și-au prelungit contractele cu CSM Politehnica Iași, până în 2019

“Suporterii trebuie sa fie alaturi de echipa intr-un proiect in care eu am încredere! Este un proiect de viitor, de aceea am si semnat un contract pe 2 ani de zile!”, a declarat Frăsinescu dupa semnarea contractului.

“Am ales Iașul cu sufletul. Mă bucur că m-am întors acasă. Este un proiect nou in care eu cred și sper ca toată lumea să fie lângă noi și să ne susțină”, a declarat Andrei Cristea imediat după semnarea contractului. “Sunt sigur că vor urma momente foarte frumoase. Sunt convins că proiectul început de Clubul Politehnica Iași, cu sprijinul Primăriei Iași, in colaborare cu Fotbal Hebdo, va avea succes de aceea îi îndemn pe suporteri să aibă încredere, răbdare și să ne susțină în acest proiect important pentru oraș”, a spus golgheterul echipei moldave, Andrei Cristea.

În schimb fundaşul central Mădălin Ciucă s-a despărţit gruparea moldoveană, fiind liber de contract.

După ce l-a transferat pe portarul croat Ivan Kelava, conducerea clubului a anunţat că jucătorii André Marques, Pedro Mendes şi Tengarrinha au ajuns în Iaşi pentru a semna contracte cu Politehnica.  André Marques este fundaş de bandă stânga, în vârstă de 29 de ani, şi a evoluat ultima dată la Moreirense. Este un produs al clubului Sporting Lisabona, pentru care a şi jucat, a evoluat la naţionalele de tineret ale Portugaliei la toate categoriile de vârstă şi are în CV echipe precum Beira Mar, Vitoria Setubal şi FC Sion (Elveţia). Pedro Mendes este un mijlocaş ofensiv în vârstă de 23 de ani. El a evoluat până acum doar în ţara natală, Portugalia. Junioratul l-a făcut tot la Sporting Lisabona. Tengarrinha este fostul căpitan al Boavistei. El evoluează pe postul de mijlocaş la închidere, are 28 de ani şi o Cupă a Portugaliei cucerită în 2009, pe vremea când evolua la FC Porto.

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>