Cota 2

În această secțiune vei găsi toate informațiile de care ai nevoie privind Cota 2. Afli ce este, cum funcționează, de ce are atât de mult succes și de ce meciul zilei cu cota 2 este foarte căutat de pariori.

Ce este Cota 2? 

Cota 2 reprezintă una dintre cele mai bune metode de a face profit pe termen lung din ponturi și pariuri. Specialiștii noștri propun zilnic pronosticuri cu încredere foarte mare, iar cele care obțin o cotă totală foarte apropiată de 2.00 ajung în această secțiune.  

Bineînțeles, nu există o cotă 2 care să fie 100% sigură. Ca orice pariori, tipsterii noștri au și zile proaste, când inspirația nu este la locul său. Ceea ce ne recomandă este însă profitabilitatea pe termen lung. Chiar dacă pierdem meciul zilei cu cota 2 astăzi, compensăm în perioada următoare! 

Cum funcționează?

Cota 2 nu este o strategie cu care „dai lovitura”. În pariuri, scopul este să faci profit sustenabil, adică pe termen lung. Este una dintre cele mai echilibrate opțiuni de pariere, pentru că îți poate dubla banii cu un risc relativ mic. Modul în care noi aducem pariuri cu cotă 2 în această secțiune este prin analizarea atentă a multor meciuri din Biletul Zilei fotbal, spre exemplu. Luăm ponturi pariuri sportive ale specialiștilor noștri și le filtrăm pe cele cu o cotă cât mai apropiată de 2. 

Cum să câștigi pariurile cu Cota 2? 

Chiar dacă îți creezi singur biletele cu cotă 2 sau alegi să pariezi pe meciurile propuse de tipsterii Sport24h.ro, există anumite strategii de pronosticuri pariuri ce pot fi utilizate pentru sporirea șanselor de câștig pe termen lung. Spre exemplu, poți folosi Martingale, strategia unde dublezi miza după fiecare pariu pierzător. Un bilet de cotă 2 pe care îl câștigi va compensa biletele anterioare pierdute și ar aduce profit, dar ai grijă să ai suficienți bani. 

Recomandări importante privind Cota 2 

  • Te poți informa și cu privire la strategii precum Kelly sau Labouchere, însă nu uita că nici o strategie nu este 100% sigură. 
  • Nu uita că profitul pe termen lung este obiectivul principal. 
  • Ai nevoie de răbdare, să urmărești meciurile cu cota 2 mai mult timp și să perseverezi. 
  • Nu te opri la primii bani pierduți, ci învață din greșeli. 

Ultimele cota 2

Cota 2

Agentie
Evaluare
Bonus
Descriere
Buton

Top case de pariuri 2019

Betano 100% până la 500 RON
Unibet 100% pana la 300 RON
Fortuna 100% pana la 500 RON
Winmasters 100% pana la 700 RON
Sportingbet 100% pana la 200 RON
Maxbet 100% pana la 777 RON
Baumbet 100% pana la 250 RON