Cota 2 la pariuri din Fotbal 9.11.2019 de la Marius

0
27

Cota 2 de astazi este formata din doua evenimente,din Italia si Anglia, in care am mare incredere. Primul meci este Inter – Verona, cu incepere la ora 19:00, iar cel de al doilea este Leicester – Arsenal, de la ora 19:30.

Inter – Verona este prima selectie pentru cota 2 si ma bazez pe victoria gazdelor pentru ca nu isi permit pasi gresiti in lupta pentru titlu, unde sunt la un punct in spatele liderului Juventus. Verona, este o echipa de mijlocul clasamentului, care nu cred ca pot emite pretentii in fata echipei lui Conte. In ultimele 5 confruntari directe pe teren propriu, Inter a inregistrat 4 victorii si un egal. Verona nu a obtinut niciun succes in istoria sa contra alb-albastrilor.

Leicester – Arsenal se anunta un duel spectaculos deoarece ambele formatii stau excelent in compartimentul ofensiv. In ultimele meciuri, atat “vulpile” cat si “tunarii” au reusit sa inscrie. In ultimele 2 meciuri directe s-au marcat 7 goluri, iar ultimele meciuri ale celor de la Leicester de pe teren propriu au fost inscrise peste 2,5 goluri. Ma astept la o confruntare in care golurile sa nu lipseasca, iar spectacolul sa atinga cote inalte.

Leicester – Arsenal

Casele de pariuri ofera o cota de 2.05 pentru victoria lui Leicester, in timp ce Atalanta are o cota de 3.55 la Winmasters. Bookmakerii vad un meci cu multe goluri de ambele parti si ofera pentru over 2,5 goluri cota de 1.69 pe Betfair, iar pentru pronosticul ambele marcheaza, cota e de 1.48 pe Unibet.