Cota 2 la pariuri din Fotbal 7.11.2019 de la Marius

0
34

Cota 2 de astazi este formata din doua evenimente din Europa League. Lazio vs Celtic, este primul meci cu incepere la ora 19:55, iar cel de al doilea este Manchester United vs Partizan Belgrad, de la ora 22:00.

Lazio – Celtic este prima selectie pentru cota 2 si am ales ca pronostic peste 2,5 goluri marcate in meci deoarece ultima confruntare dintre cele doua formatii s-a terminat 2:1 pentru Celtic. In ultimele 5 partide oficiale in toate competitiile, in meciurile lui Lazio, s-au marcat cel putin 3 goluri, iar de partea cealalta in 4 din ultimele 5 meciuri ale lui Celtic au avut ca rezultat peste 2,5 goluri. Italienii au o singura varianta in acest meci: victoria, si de aceea ma astept la un meci deschis, cu goluri multe.

Manchester United – Partizan Belgrad este meciul in care “diavolii rosii”, cu o victorie, pot rezolva ecuatia calificarii in 16-imile Europa League. Este neinvinsa acasa de 5 meciuri si ma astept ca in aceasta seara sa continue seria buna printr-o victorie. De partea cealalta, sarbii, vin pe “Old Trafford” dupa 2 infrangeri consecutive in deplasare. In meciul tur, Manchester s-au impus la Belgrad cu scorul de 1:0.

Cota 2 la pariuri

Casele de pariuri ofera o cota de 1.42 pentru victoria celor de la Manchester United, in timp ce Partizan are o cota de 10 pe Unibet. O cota de luat in seama este pentru over 2,5 goluri pe Sportingbet, 2.05, iar pentru pronosticu ambele echipe marcheaza, bookmakerii ofera o cota de 2.38 pe Betfair.