Cota 2 la pariuri din Fotbal 6.11.2019 de la Marius

0
46

Cota 2 de astazi este formata din doua evenimente din Champions League. Ambele meciuri incep de la ora 22:00, respectiv Atalanta vs Manchester City si Dinamo Zagreb vs Shakhtar Donetsk.

Atalanta – Manchester City este prima selectie pentru cota 2 si am ales ca pronostic “2 solist”, deoarece italienii sunt printre cei mai slabi in Champions League. Se afla pe ultimul loc in grupa cu 0 puncte si un golaveraj de 2:11. In meciul tur echipa lui Guardiola s-a impus cu un scor categoric , 5:1. Echipa din Manchester a marcat in 3 etape 10 goluri si a primis doar unul, de la Atalanta, etapa precedenta. Ma astept ca “cetatenii” sa se impuna la fel ca in meciul tur.

Dinamo Zagreb – Shakhtar Donetsk se lupta pentru locul al doilea care duce in fazele urmatoare ale Ligii Campionilor. In meciul tur, au incheiat la egalitate, scor 2:2. In campionat au cea mai buna ofensiva si ma astept ca in acest meci sa avem parte de acelasi scenariu cu goluri, ca in meciul precedent. Ambele echipe vor probabil sa rezolve ecuatia calificarii printr-o victorie, asa ca ma astept ca cele doua sa practice un fotbal ofensiv.

Cota 2 la pariuri

Casele de pariuri ofera o cota de 1.50 pentru victoria lui City, in timp ce Atalanta are o cota de 5.50 la Betano. Bookmakerii vad un meci cu multe goluri de ambele parti si ofera pentru over 2,5 goluri cota de 1.26 pe Winmaster, iar pentru pronosticul ambele marcheaza, cota e de 1.34 pe Unibet.