Cota 2 la pariuri din Fotbal 10.11.2019 de la Marius

0
28

Cota 2 de astazi este formata din doua evenimente, din Anglia si Italia, in care am mare incredere. Primul meci este Liverpool – Manchester City, cu start de la ora 18:30, iar cel de al doilea este Juventus – AC Milan, de la ora 21:45.

Liverpool – Manchester City este primul eveniment pentru cota 2 si ma bazez pe un meci cu goluri, deoarece ambele formatii practica un fotbal ofensiv. Se intalnesc unele din cele mai bune atacuri din campionat, iar ultimele meciuri ale celor doua echipe ne dau sperante ca vom avea parte de spectacol. Ultimele 5 meciuri ale celor de la Liverpool pe teren propriu s-au terminat cu cel putin 3 goluri marcate. Manchester City are nevoie de victorie in lupta pentru titlu si ma astept la o ofensiva totala din partea echipei lui Guardiola.

Juventus – AC Milan este un derby al fotbalului italian si ma astept ca gazdele sa obtina cele 3 puncte puse in joc deoarece sunt echipa de pe primul loc in Seria A si in acest sezon de campionat, pe teren propriu, au obtinut doar victorii. De partea cealalta, AC Milan traverseaza o perioada slaba, este pe locul 13 in campionat. In ultimele 6 confruntari directe pe teren propriu, Juventus a obtinut tot atatea victorii.

Liverpool – Manchester City

Casele de pariuri ofera o cota de 2.80 pentru victoria lui Liverpool, in timp ce Manchester City are o cota de 2.50 la Betfair. Bookmakerii vad un meci cu multe goluri de ambele parti si ofera pentru over 2,5 goluri cota de 1.60 pe Unibet, iar pentru pronosticul ambele marcheaza, cota e de 1.50 pe Fortuna.