Cota 2 la pariuri din Fotbal 26.11.2019 de la Marius

42

Cota 2 juventus - atl.madrid

Cota 2 de astazi este formata din doua evenimente din Uefa Champions League. Primul meci este Juventus vs Alt.Madrid si al doilea este Tottenham Olympiacos, ambele cu start la ora 22:00.

Juventus – Atl.Madrid este prima selectie pentru cota 2 si ma bazez pe pronosticul over 1,5 goluri. Partida tur s-a terminat spectaculos cu scorul de 2:2, iar ultimele 3 meciuri au avut marcate peste 1,5 goluri. Ma astept ca in acest meci sa avem parte de minim 2 goluri.

Tottenham – Olympiacos este meciul in care am mare incredere avand in vedere forta ofensiva a gazdelor in special, dovada fiind ultimul meci in care au marcat 3 goluri dar au si primit 2. In meciul tur, s-a incheiat 2:2 si ma astept ca si in aceasta partida golurile sa nu lipseasca. De doua ori s-au intalnit cele doua echipe si in ambele au fost marcate peste 2,5 goluri.

Juventus – Atl.Madrid

Casele de pariuri ofera o cota de 2.25 pentru victoria lui Juventus, in timp ce Atl.Madrid are o cota de 3.50 la Sportingbet. Bookmakerii vad un meci cu putine goluri si ofera pentru over 2,5 goluri cota de 2.30 pe Unibet, iar pentru pronosticul ambele marcheaza, cota e de 2.00 pe Winmasters.