Acasa / stiri sport online / Tenis / Masculin / Cinci ani de la cel mai lung meci de tenis

Cinci ani de la cel mai lung meci de tenis

Cinci ani de la cel mai lung meci de tenis
Cinci ani de la cel mai lung meci de tenis

Pe 22 iunie 2010, aveam parte de un meci antologic in primul tur de la Wimbledon, americanul John Isner si francezul Nicolas Mahut intrecandu-se intr-o partida care s-a intins pe durata a 3 zile.

Nu, partida nu a fost intrerupta de ploaie, cum probabil ati crede, ci s-a intrat in setul decisiv, acolo unde s-au disputat nu mai putin de 138 game-uri, americanul castigand cu 70-68. Partida a durat 11 ore si 5 minute, Dupa aceasta partida au fost multe voci ce au afirmat ca in ultimul set al partidelor de Grand Slam ar trebui sa se joace tie-break, cum se face la US Open, insa se pare ca va mai trece mult timp pana cand aceasta regula va fi analizata serios.

La 5 ani de la cel mai lung meci de tenis, ESPN le-a luat interviuri celor doi protagonisti, intrebandu-i cum vad ei meciul dupa atata timp. John Isner a mentionat ca nu va uita niciodata acest “scor de baschet”. Sincer, credem ca scorul va dainui multi ani in mintea iubitorilor de tenis si nu numai. Nici Nicolas Mahut nu il va uita, chiar daca a pierdut meciul, fapt ce cauzeaza o amintire putin dureroasa, dupa cum chiar el a declarat.

Citeşte şi

Venus Williams s-a calificat în semifinale la Wimbledon

Venus Williams s-a calificat în semifinale la Wimbledon

Venus Williams s-a calificat în semifinale la Wimbledon Jucătoarea americană de tenis Venus Williams, nr. …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>