Acasa / Pariuri / Cati bani se pot castiga la pariuri pe rezultatele alegerilor locale din Bucuresti

Cati bani se pot castiga la pariuri pe rezultatele alegerilor locale din Bucuresti

Cati bani se pot castiga la pariuri pe rezultatele alegerilor locale din Bucuresti

Cea mai interesanta si inedita oportunitate de pariere a momentului vine de la casa de pariuri WINNER: posibilitatea de a plasa bani pe verdictul alegerilor locale din 5 iunie 2016. Ne aflam in plina campanie electorala si probabil cel mai mult interesat este legat de rezultatul alegerilor din Bucuresti. Cei care pariaza pe numele viitorului primar al Capitalei pot castiga bani, atat timp cat au inspiratie / analizeaza atent sansele de castig ale candidatilor.

FiiWinner-AlegeriGenerale

Pariurile politice cresc si mai mult varietatea de evenimente din oferta WINNER si pot fi plasate in orice agentie din tara operata de companie (aproape 200 de agentii in prezent). La actualele alegeri locale, in Bucuresti exista un mare favorit – de fapt o favorita: Gabriela Firea. Candidatul PSD nu ar fi cotat probabil cu o asemenea sansa, insa este avantajat de sistemul de votare intr-un singur tur. Astfel, chiar daca nu va avea majoritatea, Gabriela Firea va castiga daca reuseste sa aiba un scor mai bun decat candidatul de pe locul 2. Cei ce pariaza pe acest verdict castiga de 1,5 ori suma pariata, in cazul in care rezultatul va fi in favoarea PSD.

Candidatul PNL nu este cotat nici macar cu sansa a doua: cota 25 pentru Catalin Predoiu. In schimb, cu mari sanse este vazut Nicusor Dan, un independent ce candideaza sub egida Uniunii Salvati Bucurestiul – o entitate noua pe scena politica din Romania. Sprijinit de societatea civila si foarte popular in randul generatiei tinere, Nicusor Dan are cota 2,40 pentru victorie in oferta casei de pariuri WINNER.

La mare distanta se afla si Robert Turcescu, aliatul lui Traian Basescu in aceasta cursa pentru Primaria Generala a municipiului Bucuresti. Jurnalistul are cota 50,00, de doua ori mai mare decat Catalin Predoiu. Si mai departe de castig par sa fie alti candidati pe care se poate paria: cota 900,00 pentru Adrian Severin si Catalin Berenghi, cota 100,00 pentru Bogdan Diaconu si Daniel Barbu.

Casa de pariuri sportive WINNER se remarca in ultima perioada prin nivelul foarte bun al cotelor la toate evenimentele din oferta sa, prin nivelul de bonusare si atmosfera generala din agentii, dar si prin deschiderea spre inedit, spre surprize oferite amatorilor de pariuri. In acest sens, inainte de pariuri politice, WINNER a permis romanilor sa parieze pe… cotele Dunarii.

Citeşte şi

CSM Politehnica Iași vs Astra Giurgiu - Echipe probabile şi pronosticuri

CSM Politehnica Iași vs Astra Giurgiu – Echipe probabile şi pronosticuri

CSM Politehnica Iași vs Astra Giurgiu – Echipe probabile şi pronosticuri 3 decembrie 2017, Iași, …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>