Acasa / Pariuri / Castiguri incasate imediat – avantaj la pariurile online

Castiguri incasate imediat – avantaj la pariurile online

Castiguri incasate imediat – avantaj la pariurile online

Castiguri incasate imediat - avantaj la pariurile online

Daca ai jucat biletul zilei la o agentie de pariuri stradala si norocul (sau inspiratia) a fost de partea ta, trebuie sa mergi ulterior cu biletul respectiv pentru a-ti incasa castigul. Este sistemul clasic d eloterie. Rulezi bani cash mereu, sume mai mici sau mai mari, un lucru deloc comod si deloc sigur. Daca in schimb alegi sa joci la pariuri online, castigurile sunt platite automat in contul tau de la agentia de pariuri sportive pe care ai ales-o.

Spre exemplu, cei de la Unibet (casa de pariuri licentiata in Romania si aflata in topul preferintelor utilizatorilor romani) subliniaza pe website-ul propriu ca in general castigurile la pariuri online sunt platite de indata ce rezultatul oficial a fost confirmat. Mai mult decat atat, pentru pariurile live acestea sunt calculate de obicei imediat ce rezultatul a fost decis, ceea ce se poate intampla si inainte ca meciul sa se termine.

Inainte de calcularea pariului, orice client poate vedea chitanta pe tab-ul Pariuri in desfasurare. Ulterior, chitanta trece la Istoricul platilor, iar plata va urma foarte curand. Daca o chitanta nu urmeaza acest “drum” dupa ce evenimentul sportiv s-a terminat, inseamna ca rezultatul mai trebuie verificat, din diverse motive. Si la Casino online sau Poker online, castigurile sunt in general incasate imediat, in functie de tipul de competitie. Oricand este necesar, se pot adresa intrebari reprezentantilor agentiei, care ofera suport rapid si care pot rezolva orice eventuala problema.

Citeşte şi

CSM Politehnica Iași vs Astra Giurgiu - Echipe probabile şi pronosticuri

CSM Politehnica Iași vs Astra Giurgiu – Echipe probabile şi pronosticuri

CSM Politehnica Iași vs Astra Giurgiu – Echipe probabile şi pronosticuri 3 decembrie 2017, Iași, …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>