Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / liga 1 meciuri / Campioana, la a doua victorie consecutivă în Liga 1

Campioana, la a doua victorie consecutivă în Liga 1

Campioana, la a doua victorie consecutivă în Liga 1
Campioana, la a doua victorie consecutivă în Liga 1


Astra Giurgiu s-a impus cu scorul de 1-0 în meciul disputat pe stadionul “Marin Anastasovici” cu CSM Politehnica Iași, în etapa a 10-a a Ligii 1. Golul “alb-negrilor” a fost înscris de Constantin Budescu, care a transformat un penalty în minutul 78. Stoperul Cosmin Frăsinescu a fost eliminat în minutul 90+3. Pentru Astra fost al doilea succes consecutiv din acest sezon, după cel de la Târgu Mureş din runda precedentă.

  • Marius Şumudică: “A ieşit soarele în sensul că am legat două victorii. Dar şi azi am suferit, terenul a fost greu, iar adversara grea, care s-a apărat bine. Mă bucur că a marcat Budescu, l-a responsabilizat acel mic scandal, care a fost mediatizat. Nu sunt mulţumit de joc, suntem încă în căutări. Am fost preocupat să nu luăm gol, dar nici nu am avut ocazii foarte multe. Peste trei zile ne aşteaptă un meci infernal, la Roma. Mergem să jucăm şi să facem fericiţi comunitatea de români de acolo. Avem semnale că vor fi foarte mulţi români la meci, sperăm să le producem o bucurie. Mergem să jucăm fotbal şi să luăm un punct sau puncte”.
  • Nicolo Napoli: “Am jucat foarte bine, prima repriză am jucat mai bine noi, iar repriza a doua ei. Au încercat să câştige, au făcut presing mai sus. Băieţii au făcut un meci foarte bun contra campioanei României, am avut două-trei ocazii, este păcat deoarece cred că un egal era echitabil. Nu ştiu dacă a fost penalty sau nu, însă oamenii cu experienţă de la ei au început să pătrundă în careu şi să cadă, iar arbitrul parcă aştepta asta. Sunt nemulţumit de Frăsinescu, un om cu experienţa lui să primească două galbene în zece minute nu e în regulă”.

Astra Giurgiu: S. Lung jr. – Săpunaru, Geraldo Alves, Fabrício, Júnior Morais – Moise, Seto, Lovin (33 D. Niculae), Filipe Teixeira – Budescu (84 Nicoară) – Alibec (71 D. Florea). Antrenor: Marius Şumudică.

CSMP Iași: Caparco – Bosoi, Frăsinescu, Sarić, Sato – Mitić, Târşa (82 Ştefănescu) – Ciucur, Boiciuc, Bădic (82 M. Martin) – Piccioni. Antrenor: Nicolo Napoli.

Arbitru: Cristian Balaj (Baia Mare)

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>