Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / liga 1 meciuri / “Câinii roşii” au fost gazaţi la Mediaş

“Câinii roşii” au fost gazaţi la Mediaş

“Câinii roşii” au fost gazaţi la Mediaş
"Câinii roşii" au fost gazaţi la Mediaş


Dinamo București a suferit cea mai drastică înfrângere din acest sezon, fiind surclasată la Mediaş cu scorul de 4-0 de Gaz Metan. Golurile “gazişitilor” au fost înscrise de Azdren Llullaku (31 penalty, 90 penalty) şi Mircea Axente (77, 81). Echipa antrenată de Ioan Andone a ratat mai multe ocazii mari de gol, având și o bară prin sud-africanul May Mahlangu (43), însă pe final a primit alte trei goluri. În tur, în Ştefan cel Mare, rezultatul a fost egal, 1-1.

  • Cristian Pustai:Ne-am consolidat poziţia a treia, avem un parcus de 12 meciuri fără înfrângere, poate de mâine se vorbeşte şi de noi. Azi am fost echipă care a jucat fotbal. E bine că ne-am îndepărtat puţin de locul 7, pe echipa de pe locul 1 bătut-o, cu echipa de pe 2 am făcut remiză. Cu Dinamo am făcut egal şi i-am bătut, cu CFR am făcut egal. Chiar merităm să fim în primele şase“.
  • Ioan Andone:Înainte de a ajunge să se dea penalty, am greşit la mingea a doua. Nu e prima dată când Tudor greşeşte împotriva noastră. Dar n-avem nicio scuză. N-a fost concentrare în faza de atac. În prima parte am avut ocazii, am jucat bine. Îţi trebuie spirit de sacrificiu să dai gol acolo, nu aşa relaxaţi. Eric îşi pune în valoare colegii de viteză. Poate şi eu am riscat că am jucat cu Nistor, May şi Hanca. Am avut circulaţie, dar nu s-au văzut în faza defensivă. Eu am încredere în echipă. Eu le-am explicat, am analizat bine Mediaşul. Nu trebuie să mai facem astfel de greşeli, e un rezultat ruşinos. Terenul a îngheţat, a fost un patinoar. Dar dacă Federaţia ne pune să jucăm în astfel de condiţii, n-avem ce să facem“.

Gaz Metan: Pleşca – Creţu, C. Petre (81 Al. Muntean), I. Cristea, Rugašević – Bic, Danci, Buzean – Axente (88 Buziuc), Eric de Oliveira (86 Olaru), Llullaku. Antrenor: Cristian Pustai.

Dinamo: Penedo – Ceccarelli, Nedelcearu, L. Marić, St. Filip – Hanca, Mahlangu, Nistor – D. Rotariu, Gnohéré (67 Popa), V. Lazăr (78 Dudea). Antrenor: Ioan Andone.

Caronaşe galbene: Llullaku (79) – Ceccarelli (30), L. Marić) (78), Nedelcearu (90+3)

Arbitru: Alexandru Tudor (București)


gaz_dinamo_001

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>