Acasa / biletul zilei maine / Biletul zilei la pariuri azi 8-01-2018

Biletul zilei la pariuri azi 8-01-2018

Ne asteapta o noua zi interesanta in privinta pariurilor, asadar iata care sunt meciurile ce alcatuiesc biletul zilei de astazi.

Malaga – Espanyol

Malaga se gaseste in acest moment pe pozitia a 19-a a clasamentului din Primera DIvision, cu doar 11 puncte acumulate in acest sezon. Echipa care acum cativa ani ajungea in sferturile UEFA Champions League se zbate in mediocritate, fiind implicata in lupta pentru evitarea retrogradarii. De partea cealalta, Espanyol se gaseste pe pozitia a 15-a a clasamentului primei ligi din Spania, cu 20 de puncte obtinute in 15 etape. Cele doua echipe sufera in ofensiva, cu 27 de goluri inscrise in total in acest sezon, asadar e greu de crezut ca acest duel ne va rezerva spectacol. Moralul jucatorilor este cu siguranta afectat, iar eu optez pentru un pronostic bazat pe goluri la acest meci. Recomandarea mea este pronosticul “sub 2.5 goluri”.

Pronostic: sub 2.5 goluri

Cota 1.52 la Unibet

Estoril – Feirense

Estoril nu se descurca prea bine in acest sezon competitional, aflandu-se in acest moment pe pozitia a 17-a a clasamentului din Primeira Liga, cu doar 12 puncte obtinute in 16 etape. Gazdele au parte de evolutii alternante, cu un singur succes inregistrat in ultimele 5 partide de campionat. De partea cealalta, Feirense nu se descurca nici ea prea bine, fiind la doar 2 puncte in fata adversarei de astazi. Oaspetii au 4 infrangeri suferite in ultimele 5 partide de campionat, asadar moralul in ambele tabere este scazut. La fel ca in cazul partidei de mai sus, cele doua echipe au marcat doar 27 de goluri impreuna, asadar voi opta pentru un nou pronostic bazat pe goluri, cat mai putine la numar.

Pronostic: sub 2.5 goluri

Cota 1.65 la Unibet

Brighton – Crystal Palace

Brighton si Crystal Palace reprezinta doua echipe de mijlocul clasamentului in Premier League, cele doua avand evolutiile asemanatoare. Brighton ocupa pozitia a 12-a a clasamentului cu 23 de puncte acumulate, in timp ce Crystal Palace se gaseste pe pozitia a 14-a cu un punct mai putin. Ambele sunt inconstante in evolutii, avand un singur succes inregistrat in ultimele 4 partide de campionat. Ma astept la o partida echilibrata, lipsita de spectacol.

Pronostic: sub 2.5 goluri

Cota 1.56 la Unibet

 

COTA TOTALA

3.91 la Unibet

Iata asadar care este biletul zilei de astazi. Pariurile au o probabilitate mare de reusita insa se recomanda o miza adaptata dupa bugetul fiecarui parior. Mult succes astazi, sa speram ca totul va decurge bine!

Citeşte şi

Biletul zilei la pariuri azi 29-03-2018

Biletul zilei la pariuri azi 29-03-2018 Ne asteapta o noua zi interesanta in privinta pariurilor, …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>