Acasa / biletul zilei maine / Biletul zilei la pariuri azi 31-03-2018

Biletul zilei la pariuri azi 31-03-2018

Biletul zilei la pariuri azi 31-03-2018

Ne asteapta o noua zi interesanta in privinta pariurilor, asadar iata care sunt meciurile ce alcatuiesc biletul zilei de astazi.

CSU Craiova – CFR Cluj

Partida este una decisiva in ceea ce priveste lupta la titlu in Liga 1. Clujenii se afla la 4 puncte distanta de CSU Craiova in acest moment, iar un succes al acestora astazi, i-ar scoate din lupta la titlu pe olteni. Craiova reprezinta insa o echipa foarte buna pe teren propriu, asadar ma astept la un adevarat spectacol in teren, cu multe faze de poarta. Recomandarea mea in ceea ce priveste acest duel este pronosticul “ambele echipe marcheaza”.

Pronostic: ambele echipe marcheaza

Cota 2.18 la Unibet

Crystal Palace – Liverpool

Desi a castigat ultima etapa, Crystal Palace ramane o echipa modesta, care nu poate emite  pretentii prea mari in aceasta partida. De partea cealalta, Liverpool traverseaza o perioada buna, iar succesul le este necesar acestora tinand cont de concurenta acerba pentru primele 4 locuri din Premier League. Ma astept la un duel dominat in intregime de elevii lui Jurgen Klopp si la un succes al acestora fara prea mari emotii.

Pronostic: 2 solist

Cota 1.55 la Unibet

 

COTA TOTALA

3.37 la Unibet

Iata asadar care este biletul zilei de astazi. Pariurile au o probabilitate mare de reusita insa se recomanda o miza adaptata dupa bugetul fiecarui parior. Mult succes astazi, sa speram ca totul va decurge bine!

Citeşte şi

Biletul zilei la pariuri azi 28-03-2018

Biletul zilei la pariuri azi 28-03-2018 Ne asteapta o noua zi interesanta in privinta pariurilor, …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>