Acasa / biletul zilei maine / Biletul zilei la pariuri azi 30-03-2018

Biletul zilei la pariuri azi 30-03-2018

Biletul zilei la pariuri azi 30-03-2018

Ne asteapta o noua zi interesanta in privinta pariurilor, asadar iata care sunt meciurile ce alcatuiesc biletul zilei de astazi.

Cardiff – Burton 

Cardiff traverseaza o periaoda extrem de buna, echipa avand maximum de puncte obtinute in ultimele 5 etape. De altfel, acestia au parte de un sezon foarte bun, iar un succes astazi i-ar aduce la 10 puncte distanta de locul al 3-lea, asadar ar mari considerabil sansele de promovare in Premier League. De partea cealalta, Burton traverseaza o perioada extrem de slaba, cu 4 infrangeri suferite in ultimele 5 partide de campionat, asadar moralul jucatorilor este cu siguranta scazut. Ma astept la un succes al celor de la Cardiff.

Pronostic: 1 solist

Cota 1.38 la Unibet

Tours – Lorient

Lorient reprezinta una din cele mai in forma echipe din Ligue 2, cu 4 succese consecutive inregistrate. De partea cealalta, Tours desi se afla pe o panta ascendenta, echipa are sanse minime de a mai evita retrogradarea la sfarsitul acestui sezon. Ma astept la un duel dominat in intregime de oaspeti, care au sanse mari de promovare, asadar recomandarea mea este pronosticul “2 solist”.

Pronostic: 2 solist

Cota 1.75 la Unibet

 

COTA TOTALA

2.14 la Unibet

Iata asadar care este biletul zilei de astazi. Pariurile au o probabilitate mare de reusita insa se recomanda o miza adaptata dupa bugetul fiecarui parior. Mult succes astazi, sa speram ca totul va decurge bine!

Citeşte şi

Biletul zilei la pariuri azi 28-03-2018

Biletul zilei la pariuri azi 28-03-2018 Ne asteapta o noua zi interesanta in privinta pariurilor, …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>