Acasa / biletul zilei maine / Biletul zilei la pariuri azi 29-03-2018

Biletul zilei la pariuri azi 29-03-2018

Biletul zilei la pariuri azi 29-03-2018

Ne asteapta o noua zi interesanta in privinta pariurilor, asadar iata care sunt meciurile ce alcatuiesc biletul zilei de astazi.

Blackburn – Bradford

Blackburn are parte de un sezon foarte bun, echipa find o pretendenta certa la promovarea in Championship. Acestea se afla la un singur punct de locul 2, iar echipa vine dupa 4 succese inregistrate in ultimele 5 etape, asadar moralul jucatorilor este cu siguranta ridicat. De partea cealalta, Bradford reprezinta o echipa inconstanta in evolutii, asadar ma astept la o partida dominata in intregime de cei de la Blackburn.

Pronostic: 1 solist

Cota 1.48 la Unibet

Pontedera – Siena

Siena se afla in cautarea gloriei de mult apuse, iar acest sezon reprezinta primul pas pentru acestia in obiectivul de a ajunge in Serie A. Acestia au parte de un sezon foarte bun, sitaudnu-se pe pozitia secunda a clasamentului, la doar 2 puncte in spatele liderului Livorno. De partea cealalta, Pontedera reprezinta o echipa de mijlocul clasamentului, cu evolutii modeste. Ma astept la o partida dominata in intregime de oaspeti si la un rezultat pozitiv al acestora.

Pronostic: DNB2

Cota 1.54 la Unibet

 

COTA TOTALA

2.27 la Unibet

Iata asadar care este biletul zilei de astazi. Pariurile au o probabilitate mare de reusita insa se recomanda o miza adaptata dupa bugetul fiecarui parior. Mult succes astazi, sa speram ca totul va decurge bine!

Citeşte şi

Biletul zilei la pariuri azi 28-03-2018

Biletul zilei la pariuri azi 28-03-2018 Ne asteapta o noua zi interesanta in privinta pariurilor, …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>