Acasa / biletul zilei maine / Biletul zilei la pariuri azi 28-03-2018

Biletul zilei la pariuri azi 28-03-2018

Biletul zilei la pariuri azi 28-03-2018

Ne asteapta o noua zi interesanta in privinta pariurilor, asadar iata care sunt meciurile ce alcatuiesc biletul zilei de astazi.

St. Johnstone – Hamilton

Cele doua echipe au parte de un sezon modest, fiind fara sanse mari de a se mai califica in play-off. Acestea se afla la 8, respectiv 12 puncte distanta de locul 6 ocupat in prezent de cei de la Hearts, asadar ma astept la o partida in care ambele formatii vor intra pe teren resemnata. Recomandarea mea in privina acestei partide este una bazata pe goluri, care sper eu sa fie cat mai putine la numar.

Pronostic: sub 2.5 goluri

Cota 1.75 la Unibet

Ascoli – Bari

Ascoli are parte de un sezon extrem de slab, echipa fiind o candidata certa la retrogradare in acest moment, cu doar 30 de puncte acumulate in 32 de etape. De partea cealalta, Bari se afla intr-o continua ascensiune, echipa ajungand la doar 5 puncte de locul 2, care ofera o calificare directa in prima liga din Italia. Ma astept la o partida dominata in intregime de cei de la Bari, iar recomandarea mea este pronosticul “x2”.

Pronostic: x2

Cota 1.36 la Unibet

 

COTA TOTALA

2.38 la Unibet

Iata asadar care este biletul zilei de astazi. Pariurile au o probabilitate mare de reusita insa se recomanda o miza adaptata dupa bugetul fiecarui parior. Mult succes astazi, sa speram ca totul va decurge bine!

Citeşte şi

Biletul zilei la pariuri azi 29-03-2018

Biletul zilei la pariuri azi 29-03-2018 Ne asteapta o noua zi interesanta in privinta pariurilor, …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>