Acasa / biletul zilei maine / Biletul zilei la pariuri azi 27-03-2018

Biletul zilei la pariuri azi 27-03-2018

Biletul zilei la pariuri azi 27-03-2018

Ne asteapta o noua zi interesanta in privinta pariurilor, asadar iata care sunt meciurile ce alcatuiesc biletul zilei de astazi.

Eastleigh – Dover

Cei de la Eastleigh se afla pe pozitia a 16-a a clasamentului din Vanarama National League in acest moment, cu 46 de puncte acumulate. De partea cealalta, Dover ocupa pozitia a 7-a a clasamentului, echipa avand 64 de puncte momentan. Gazdele nu se regasesc in ultima perioada, iar sansele la promovare sunt din ce in ce mai mici. De partea cealalta, Dover se afla pe o panta ascendenta, iar moralul jucatorilor este cu siguranta unul bun. Ma astept la o partida mult mai buna din partea oaspetilor, care se lupta pentru un loc de promovare.

Pronostic: DNB2

Cota 1.74 la Unibet

Macclesfield – Gateshead

Macclesfield se claseaza pe pozitia a 2-a a clasamentului din Vanarama National League, echipa avand 72 de puncte obtinute pana in acest moment. Gateshead ocupa pozitia a 13-a a clasamentului, cu cele 48 de puncte acumulate. Gazdele reprezinta o echipa foarte buna pe teren propriu, fiind fara infrangere in fata suporterilor din luna Octombrie a anului trecut. De altfel, acestia au parte de un sezon bun, luptandu-se pentru o promovare directa, asadar ma astept la un succes al acestora fara prea mari emotii.

Pronostic: 1 solist

Cota 1.75 la Unibet

 

COTA TOTALA

3.04 la Unibet

Iata asadar care este biletul zilei de astazi. Pariurile au o probabilitate mare de reusita insa se recomanda o miza adaptata dupa bugetul fiecarui parior. Mult succes astazi, sa speram ca totul va decurge bine!

Citeşte şi

Biletul zilei la pariuri azi 29-03-2018

Biletul zilei la pariuri azi 29-03-2018 Ne asteapta o noua zi interesanta in privinta pariurilor, …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>