Acasa / biletul zilei maine / Biletul zilei la pariuri azi 26-03-2018

Biletul zilei la pariuri azi 26-03-2018

Biletul zilei la pariuri azi 26-03-2018

Ne asteapta o noua zi interesanta in privinta pariurilor, asadar iata care sunt meciurile ce alcatuiesc biletul zilei de astazi.

Cadiz – Huesca

Cei de la Cadiz se afla pe pozitia a 4-a a clasamentului din La Liga2 in acest moment, cu 54 de puncte acumulate. De partea cealalta, Huesca ocupa pozitia a 2-a a clasamentului, echipa avand 57 de puncte momentan. Lupta este una acerba pentru primele locuri de promovare, asadar ma astept la o partida disputata, cu ocazii de ambele parti. E destul de dificil de prezis o invingatoare intr-o astfel de partida, iar recomandarea mea de aceasta data este un pronostic bazat pe goluri, care sper eu sa fie cat mai multe la numar.

Pronostic: peste 1.5 goluri

Cota 1.58 la Unibet

Bradford PA – Telford

Bradford PA se claseaza pe pozitia a 12-a a clasamentului din Vanarama National League North, echipa avand 45 de puncte obtinute pana in acest moment. Telford ocupa pozitia a 20-a a clasamentului, cu cele 38 de puncte acumulate. Cele doua echipe au parte de un sezon foarte slab, ambele fiind candidate certe la retrogradare. De altfel, acestea sunt inconstante in evolutii, iar moralul jucatorilor este cu siguranta scazut. Ma astpet la o partida echilibrata, lipsita de spectacol, asadar recomandarea mea este bazate pe goluri, cat mai putine.

Pronostic: sub 2.5 goluri

Cota 1.82 la Unibet

 

COTA TOTALA

2.87 la Unibet

Iata asadar care este biletul zilei de astazi. Pariurile au o probabilitate mare de reusita insa se recomanda o miza adaptata dupa bugetul fiecarui parior. Mult succes astazi, sa speram ca totul va decurge bine!

Citeşte şi

Biletul zilei la pariuri azi 29-03-2018

Biletul zilei la pariuri azi 29-03-2018 Ne asteapta o noua zi interesanta in privinta pariurilor, …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>