Acasa / biletul zilei maine / Biletul zilei la pariuri azi 25-03-2018

Biletul zilei la pariuri azi 25-03-2018

Biletul zilei la pariuri azi 25-03-2018

Ne asteapta o noua zi interesanta in privinta pariurilor, asadar iata care sunt meciurile ce alcatuiesc biletul zilei de astazi.

Portsmouth – Oxford Utd

Cei de la Portsmouth se afla pe pozitia a 8-a a clasamentului din League One in acest moment, cu 52 de puncte acumulate. De partea cealalta, Oxford Utd ocupa pozitia a 16-a a clasamentului, echipa avand 45 de puncte momentan. Cele doua echipe nu impresioneaza cu nimic in ultima perioada, fiind doar doua echipe de mijlocul clasamentului. Acestea alterneaza evolutiile bune cu cele modeste, asadar optez pentru un pronostic bazat pe goluri, cat mai putine la numar.

Pronostic: sub 2.5 goluri

Cota 1.78 la Unibet

Chesterfield – Notts County

Chesterfield se claseaza pe pozitia a 23-a a clasamentului din League Two, echipa avand 31 de puncte obtinute pana in acest moment. Notts County ocupa pozitia a 4-a a clasamentului, cu cele 66 de puncte acumulate. Oaspetii traverseaza o forma de moment mult mai buna ca adversarii din aceasta seara, fiind fara infrangere in ultimele 4 etape. De altfel, acestia au un sezon mai bun, echipa luptandu-se pentru o promovare directa in League One. Ma astept la un duel dominat in intregime de cei de la Notts County, iar recomandarea mea este pronosticuril “DNB2”, la o cota de 1.49 oferita de cei de la Unibet.

Pronostic: DNB2

Cota 1.49 la Unibet

 

COTA TOTALA

2.65 la Unibet

Iata asadar care este biletul zilei de astazi. Pariurile au o probabilitate mare de reusita insa se recomanda o miza adaptata dupa bugetul fiecarui parior. Mult succes astazi, sa speram ca totul va decurge bine!

Citeşte şi

Biletul zilei la pariuri azi 29-03-2018

Biletul zilei la pariuri azi 29-03-2018 Ne asteapta o noua zi interesanta in privinta pariurilor, …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>