Acasa / biletul zilei maine / Biletul zilei la pariuri azi 24-03-2018

Biletul zilei la pariuri azi 24-03-2018

Biletul zilei la pariuri azi 24-03-2018

Ne asteapta o noua zi interesanta in privinta pariurilor, asadar iata care sunt meciurile ce alcatuiesc biletul zilei de astazi.

Bradford – FC Gillingham

Cei de la Bradford se afla pe pozitia a 11-a a clasamentului din League One in acest moment, cu 50 de puncte acumulate. De partea cealalta, FC Gillingham ocupa pozitia a 12-a a clasamentului, echipa avand 49 de puncte momentan. Cele doua echipe nu impresioneaza cu nimic in ultima perioada, fiind doar doua echipe de mijlocul clasamentului. Acestea alterneaza evolutiile bune cu cele modeste, asadar optez pentru un pronostic bazat pe goluri, cat mai putine la numar.

Pronostic: sub 2.5 goluri

Cota 1.78 la Unibet

Bury – Wigan

Bury se claseaza pe pozitia a 24-a a clasamentului din League One, echipa avand 30 de puncte obtinute pana in acest moment. Wigan ocupa pozitia a 3-a a clasamentului, cu cele 74 de puncte acumulate. Wigan se afla intr-o forma foarte buna, fiind fara infrangere in ultimele 5 etape. De partea cealalta, Bury este “lanterna rosie” a clasamentului, asadar moralul jucatorilor este cu siguranta scazut. Ma astept la o partida dominata in intregime de oaspeti, care nu ar trebui sa aiba mari probleme in obtinerea unui nou succes.

Pronostic: 2 solist

Cota 1.65 la Unibet

 

COTA TOTALA

2.93 la Unibet

Iata asadar care este biletul zilei de astazi. Pariurile au o probabilitate mare de reusita insa se recomanda o miza adaptata dupa bugetul fiecarui parior. Mult succes astazi, sa speram ca totul va decurge bine!

Citeşte şi

Biletul zilei la pariuri azi 29-03-2018

Biletul zilei la pariuri azi 29-03-2018 Ne asteapta o noua zi interesanta in privinta pariurilor, …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>