Acasa / biletul zilei maine / Biletul zilei la pariuri azi 23-03-2018

Biletul zilei la pariuri azi 23-03-2018

Biletul zilei la pariuri azi 23-03-2018

Ne asteapta o noua zi interesanta in privinta pariurilor, asadar iata care sunt meciurile ce alcatuiesc biletul zilei de astazi.

Beziers – Consolat

Cei de la Beziers se afla pe pozitia a 3-a a clasamentului din National in acest moment, cu 38 de puncte acumulate. De partea cealalta, Consolat ocupa pozitia a 13-a a clasamentului, echipa avand 29 de puncte momentan. Gazdele traverseaza o perioada extrem de buna, cu maximum de puncte inregistrate in ultimele 5 partide de campionat. De partea cealalta, Consolat este fara victorie in ultimele 4 etape, asadar moralul jucatorilor este cu siguranta scazut. Tinand cont si de avantajul terenului propriu, ma astept la o victorie fara mari emotii a celor de la Beziers.

Pronostic: 1 solist

Cota 1.90 la Unibet

Laval – Avranches

Laval se claseaza pe pozitia a 4-a a clasamentului din National, echipa avand 37 de puncte obtinute pana in acest moment. Avranches ocupa pozitia a 11-a a clasamentului, cu cele 29 de puncte acumulate. Acest duel pune fata in fata doua dintre cele mai in forma echipe ale campionatului, ambele avand 4 victorii inregistrate in ultimele 5 etape. Ma astpet la un duel frumos, cu ocazii de ambele parti, asadar recomand un pronostic bazat pe goluri.

Pronostic: peste 2.5 goluri

Cota 2.07 la Unibet

 

COTA TOTALA

3.93 la Unibet

Iata asadar care este biletul zilei de astazi. Pariurile au o probabilitate mare de reusita insa se recomanda o miza adaptata dupa bugetul fiecarui parior. Mult succes astazi, sa speram ca totul va decurge bine!

Citeşte şi

Biletul zilei la pariuri azi 29-03-2018

Biletul zilei la pariuri azi 29-03-2018 Ne asteapta o noua zi interesanta in privinta pariurilor, …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>