Biletul zilei la pariuri azi 22-03-2018

32

Biletul zilei la pariuri azi 22-03-2018

Ne asteapta o noua zi interesanta in privinta pariurilor, asadar iata care sunt meciurile ce alcatuiesc biletul zilei de astazi.

Liverpool Montevideo – CA Torque

Cei de la Liverpool Montevideo se afla pe pozitia a 5-a a clasamentului din Primera Division in acest moment, cu 11 puncte acumulate. De partea cealalta, CA Torque ocupa pozitia a 14-a a clasamentului, echipa avand 5 puncte momentan. Gazdele au inceput mult mai bine acest sezon, iar moralul jucatorilor este cu siguranta ridicat dupa cele doua succese consecutive din ultimele 2 etape. Tinand cont si de avantajul terenului propriu, ma astept la o partida dominata in intregime de acestia.

Pronostic: 1 solist

[maxbutton id=”2″ text=”Cota 1.80 la Unibet” ]

Racing Montevideo – Club Nacional

Racing Montevideo se claseaza pe pozitia a 13-a a clasamentului din Primera Division, echipa avand 7 puncte obtinute pana in acest moment. Club Nacional ocupa pozitia a 3-a a clasamentului, cu cele 15 puncte acumulate. Oaspetii se afla intr-o forma foarte buna, cu 5 succese inregistrate in primele 6 partide de campionat. De partea cealalta, Racing Montevideo vine si ea dupa doua victorii consecutive, asadar moralul este unul bun in ambele tabere. Ma astept la o partida spectaculoasa, cu ocazii de ambele parti, asadar golurile cu siguranta nu vor intarzia sa apara.

Pronostic: peste 2.5 goluri

[maxbutton id=”2″ text=”Cota 1.58 la Unibet” ]

 

COTA TOTALA

[maxbutton id=”2″ text=”2.84 la Unibet” ]

Iata asadar care este biletul zilei de astazi. Pariurile au o probabilitate mare de reusita insa se recomanda o miza adaptata dupa bugetul fiecarui parior. Mult succes astazi, sa speram ca totul va decurge bine!