Biletul zilei la pariuri azi 21-03-2018

28

Biletul zilei la pariuri azi 21-03-2018

Ne asteapta o noua zi interesanta in privinta pariurilor, asadar iata care sunt meciurile ce alcatuiesc biletul zilei de astazi.

Walsall – Wigan

Cei de la Walsall se afla pe pozitia a 17-a a clasamentului din League One in acest moment, cu 44 de puncte acumulate. De partea cealalta, Wigan ocupa pozitia a 3-a a clasamentului, echipa avand 71 de puncte momentan. Oaspetii au parte de un sezon mult mai bun, avand sanse mari de aceasta data la o promovare in Championship. Acestia vin dupa 4 partide consecutive inregistrate in campionat, fara infrangere. Ma astept asadar la un duel dominat in intregime de cei de la Wigan.

Pronostic: 2 solist

[maxbutton id=”2″ text=”Cota 1.64 la Unibet” ]

Crawley Town – Wycombe

Crawley Town se claseaza pe pozitia a 12-a a clasamentului din League Two, echipa avand 53 de puncte obtinute pana in acest moment. Wycombe ocupa pozitia a 4-a a clasamentului, cu cele 66 de puncte acumulate. Oaspetii traverseaza o perioada mai buna, venind dupa un succes important pentru moralul echipei. Un nou succes i-ar duce pe acestia pe o pozitie de promovare directa, asadar ma astept ca cei de la Wycombe sa forteze inca din prima repriza. Recomandarea mea asadat este pronosticul “DNB2″, la o cota de 1.49 oferita de cei de la Unibet.

Pronostic: DNB2

[maxbutton id=”2″ text=”Cota 1.49 la Unibet” ]

 

COTA TOTALA

[maxbutton id=”2″ text=”2.44 la Unibet” ]

Iata asadar care este biletul zilei de astazi. Pariurile au o probabilitate mare de reusita insa se recomanda o miza adaptata dupa bugetul fiecarui parior. Mult succes astazi, sa speram ca totul va decurge bine!