Biletul zilei la pariuri azi 19-03-2018

41

Biletul zilei la pariuri azi 19-03-2018

Ne asteapta o noua zi interesanta in privinta pariurilor, asadar iata care sunt meciurile ce alcatuiesc biletul zilei de astazi.

Sepsi – FC Voluntari

Cei de la Sepsi se afla pe pozitia a 6-a a clasamentului din Liga 1 (play-out) in acest moment, cu 11 puncte acumulate. De partea cealalta, FC VOluntari ocupa pozitia a 3-a a clasamentului, echipa avand 17 puncte momentan. Oaspetii au inceput cu dreptul acest play-out, reusind sa o invinga pe Poli Timisoara pe teren propriu, cu scorul de 1-0. De pratea cealalta, Sepsi a remizat pe terenul celor de la Concordia Chiajna (scor 1-1), asadar echipa ramane in continuare pe pozitia de baraj. Ma astept la o partida intensa, cu ocazii de ambele parti, asadar optez pentru pronostic bazat pe goluri.

Pronostic: ambele echipe marcheaza

[maxbutton id=”2″ text=”Cota 2.43 la Unibet” ]

Brest – Nimes

Brest se claseaza pe pozitia a 9-a a clasamentului din Ligue 2, echipa avand 47 de puncte obtinute pana in acest moment. Nimes ocupa pozitia a 2-a a clasamentului, cu cele 55 de puncte acumulate. Oaspetii se afla intr-o forma foarte buna, cu 3 succese consecutive, succese ce au adus echipa pe un loc direct de promovare. Ma astept la o partida dominata de acestia, care e greu de crezut ca nu pot obtine macar un punct.

Pronostic: x2

[maxbutton id=”2″ text=”Cota 1.42 la Unibet” ]

 

COTA TOTALA

[maxbutton id=”2″ text=”3.45 la Unibet” ]

Iata asadar care este biletul zilei de astazi. Pariurile au o probabilitate mare de reusita insa se recomanda o miza adaptata dupa bugetul fiecarui parior. Mult succes astazi, sa speram ca totul va decurge bine!