Biletul zilei la pariuri azi 20-03-2018

0
10

Biletul zilei la pariuri azi 20-03-2018

Ne asteapta o noua zi interesanta in privinta pariurilor, asadar iata care sunt meciurile ce alcatuiesc biletul zilei de astazi.

Northampton – Shrewsbury 

Cei de la Northampton se afla pe pozitia a 21-a a clasamentului din League One in acest moment, cu 39 de puncte acumulate. De partea cealalta, Shrewsbury ocupa pozitia a 2-a a clasamentului, echipa avand 74 de puncte momentan. Oaspetii au parte de un sezon mult mai bun, avand sanse mari de aceasta data la o promovare in Championship. Acestia vin dupa 3 succese consecutive, iar moralul jucatorilor este cu siguranta ridicat. Ma astept la un duel dominat in intregime de cei de la Shrewsbury.

Pronostic: DNB2

[maxbutton id=”2″ text=”Cota 1.50 la Unibet” ]

Rochdale – Fleetwood

Rochdale se claseaza pe pozitia a 23-a a clasamentului din League One, echipa avand 34 de puncte obtinute pana in acest moment. Fleetwood ocupa pozitia a 20-a a clasamentului, cu cele 39 de puncte acumulate. Ambele echipe se afla intr-o situatie dificila, fiind implicate direct in lupta pentru evitarea retrogradarii. Ma astept la un duel in care ambele vor forta in ofensiva in cautarea unei victorii, asadar recomandarea mea pentru acest duel este bazata pe goluri.

Pronostic: ambele echipe marcheaza

[maxbutton id=”2″ text=”Cota 1.97 la Unibet” ]

 

COTA TOTALA

[maxbutton id=”2″ text=”2.95 la Unibet” ]

Iata asadar care este biletul zilei de astazi. Pariurile au o probabilitate mare de reusita insa se recomanda o miza adaptata dupa bugetul fiecarui parior. Mult succes astazi, sa speram ca totul va decurge bine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

*