Acasa / biletul zilei maine / Biletul zilei la pariuri azi 18-03-2018

Biletul zilei la pariuri azi 18-03-2018

Biletul zilei la pariuri azi 18-03-2018

Ne asteapta o noua zi interesanta in privinta pariurilor, asadar iata care sunt meciurile ce alcatuiesc biletul zilei de astazi.

CFR Cluj – FCSB

Cei de la CFR Cluj se afla pe prima pozitie a clasamentului din Liga 1 in acest moment, cu 33 de puncte acumulate. De partea cealalta, FCSB ocupa pozitia a 2-a a clasamentului, echipa avand 31 de puncte momentan. Acest duel reprezinta fara indoiala derby-ul campionatului. O infrangere a celor de la FCSB le poate compromite acestora sansele la titlu definitiv, asadar presiunea este una imensa pe elevii lui Nicolae Dica. Ma astept la o partida spectaculoasa, cu ocazii de ambele parti, iar golurile cu siguranta vor aparea inca din prima repriza.

Pronostic: ambele echipe marcheaza

Cota 2.48 la Unibet

Villarreal – Atletico Madrid

Villarreal se claseaza pe pozitia a 6-a a clasamentului primei ligi din Spania, echipa avand 44 de puncte obtinute pana in acest moment. Atletico Madrid ocupa pozitia a 2-a a clasamentului, cu cele 64 de puncte acumulate. Madrilenii inca spera la titlu dupa infrangerea cu Barcelona, insa orice pas gresit le poate fi fatal acestora. Tinand cont de faptul ca Villarreal nu impresioneaza cu nimic in ultima perioada, ma astept la un duel dominat in intregime de cei de la Atletico si la o victorie a acestora.

Pronostic: 1 solist

Cota 2.05 la Unibet

 

COTA TOTALA

5.08 la Unibet

Iata asadar care este biletul zilei de astazi. Pariurile au o probabilitate mare de reusita insa se recomanda o miza adaptata dupa bugetul fiecarui parior. Mult succes astazi, sa speram ca totul va decurge bine!

Citeşte şi

Biletul zilei la pariuri azi 29-03-2018

Biletul zilei la pariuri azi 29-03-2018 Ne asteapta o noua zi interesanta in privinta pariurilor, …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>