Acasa / biletul zilei maine / Biletul zilei la pariuri azi 17-03-2018

Biletul zilei la pariuri azi 17-03-2018

Biletul zilei la pariuri azi 17-03-2018

Ne asteapta o noua zi interesanta in privinta pariurilor, asadar iata care sunt meciurile ce alcatuiesc biletul zilei de astazi.

PSV – Venlo

Cei de la PSV se afla pe prima pozitie a clasamentului din Eredivisie in acest moment, cu 68 de puncte acumulate. De partea cealalta, Venlo ocupa pozitia a 12-a a clasamentului, echipa avand 33 de puncte momentan. PSV reprezinta o adevarata masinarie de goluri in Eredivisie, cu 68 de goluri inscrise in 27 de etape. De altfel, in ultimele 2 partide directe s-au inscris nu mai putin de 12 goluri, asadar ma astept la o noua partida spectaculoasa. Recomandarea mea este pronosticul “peste 3.5 goluri”, la o cota de 2.20 oferita de cei de la Unibet.

Pronostic: 1 solist

Cota 2.20 la Unibet

Valencia – Alaves

Valencia se claseaza pe pozitia a 4-a a clasamentului primei ligi din Spania, echipa avand 56 de puncte obtinute pana in acest moment. Alavesocupa pozitia a 16-a a clasamentului, cu cele 31 de puncte acumulate. Gazdele se afla intr-o forma foarte buna, iar moralul jucatorilor este cu siguranta ridicat. De altfel, acestia se lupta pentru locurile de UEFA Champions League, asadar nu mai pot face pasi gresiti in acest final de sezon. Tinand cont si de avantajul terenului propriu, ma astept la o partida dominata in intregime de cei de la Valencia.

Pronostic: 1 solist

Cota 1.45 la Unibet

 

COTA TOTALA

3.19 la Unibet

Iata asadar care este biletul zilei de astazi. Pariurile au o probabilitate mare de reusita insa se recomanda o miza adaptata dupa bugetul fiecarui parior. Mult succes astazi, sa speram ca totul va decurge bine!

Citeşte şi

Biletul zilei la pariuri azi 29-03-2018

Biletul zilei la pariuri azi 29-03-2018 Ne asteapta o noua zi interesanta in privinta pariurilor, …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>