Acasa / biletul zilei maine / Biletul zilei la pariuri azi 16-03-2018

Biletul zilei la pariuri azi 16-03-2018

Biletul zilei la pariuri azi 16-03-2018

Ne asteapta o noua zi interesanta in privinta pariurilor, asadar iata care sunt meciurile ce alcatuiesc biletul zilei de astazi.

Monaco – Lille

Cei de la Monaco se afla pe pozitia a 2-a a clasamentului din Ligue 1 in acest moment, cu 63 de puncte acumulate. De partea cealalta, Lille ocupa pozitia a 19-a a clasamentului, echipa avand 28 de puncte momentan. Cele doua echipe se afla la poli diametral opusi daca vorbim de forma de moment. Gazdele vin dupa 3 succese in ultimele 5 partide de campionat, in timp ce oaspetii au doar 3 puncte obtinute in ultimele 5 etape. Tinand cont si de avantajul terenului propriu, ma astept la o victorie fara emotii a monegascilor, care mai au inca sanse matematice la titlu.

Pronostic: 1 solist

Cota 1.28 la Unibet

Levante – Eibar

Levante se claseaza pe pozitia a 17-a a clasamentului primei ligi din Spania, echipa avand 24 de puncte obtinute pana in acest moment. Eibar ocupa pozitia a 9-a a clasamentului, cu cele 39 de puncte acumulate. Gazdele au nevoie disperata de puncte pentru a reusit sa se indeparteze de zona retrogradabila, in timp ce oaspetii au inca sanse importante la un loc european. Ma astept la o partida frumoasa, in care ambele formatii vor forta o victorie, asadar recomandarea mea este pronosticul “ambele echipe marcheaza”, la o cota de 1.95.

Pronostic: ambele echipe marcheaza

Cota 1.95 la Unibet

 

COTA TOTALA

2.49 la Unibet

Iata asadar care este biletul zilei de astazi. Pariurile au o probabilitate mare de reusita insa se recomanda o miza adaptata dupa bugetul fiecarui parior. Mult succes astazi, sa speram ca totul va decurge bine!

Citeşte şi

Biletul zilei la pariuri azi 29-03-2018

Biletul zilei la pariuri azi 29-03-2018 Ne asteapta o noua zi interesanta in privinta pariurilor, …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>