Acasa / biletul zilei maine / Biletul zilei la pariuri azi 15-02-2018

Biletul zilei la pariuri azi 15-02-2018

Biletul zilei la pariuri azi 15-02-2018

Ne asteapta o noua zi interesanta in privinta pariurilor, asadar iata care sunt meciurile ce alcatuiesc biletul zilei de astazi.

FCSB – Lazio

FCSB a reusit din nou sa se califice in primavara europeana, insa are parte de un adversar de calibru inca din primul tur. Acestia sunt nevoiti sa se dueleze cu Lazio, o echipa ce incepuse furtunos sezonul. Norocul echipei lui Nicolae Dica in acest moment este faptul ca Lazio nu traverseaza cea mai buna perioada, cu 3 infrangeri inregistrate in ultimele 4 partide oficiale. Ma astept la o partida frumoasa, in care Alibec & co. vor conta si ei in ofensiva, asadar recomandarea mea este una bazata pe goluri.

Pronostic: peste 2.5 goluri

Cota 2,00 la Unibet

Ostersunds – Arsenal

Ostersunds reprezinta un adversar foarte modest, care nici macar nu se afla in plin sezon competitional. De partea cealalta, Arsenal pare obligata sa castige Europa League, pentru a mai spera la un loc in Champions League, tinand cont de situatia din campionat. Ma astept la o partida dominata in intregime de londonezi, care ar trebui sa rezolve calificarea inca din mansa tur. Recomandarea mea este asadar pronosticul “2 solist”, la o cota de 1.48.

Pronostic: 2 solist

Cota 1.48 la Unibet

 

COTA TOTALA

2.96 la Unibet

Iata asadar care este biletul zilei de astazi. Pariurile au o probabilitate mare de reusita insa se recomanda o miza adaptata dupa bugetul fiecarui parior. Mult succes astazi, sa speram ca totul va decurge bine!

Citeşte şi

Biletul zilei la pariuri azi 29-03-2018

Biletul zilei la pariuri azi 29-03-2018 Ne asteapta o noua zi interesanta in privinta pariurilor, …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>