Acasa / biletul zilei maine / Biletul zilei la pariuri azi 13-02-2018

Biletul zilei la pariuri azi 13-02-2018

Biletul zilei la pariuri azi 13-02-2018

Ne asteapta o noua zi interesanta in privinta pariurilor, asadar iata care sunt meciurile ce alcatuiesc biletul zilei de astazi.

FC Basel – Manchester City

FC Basel este ezitanta in evolutii in acest an, avand doar 2 partide oficiale din Decembrie incoace. De partea cealalta, Manchester City este in plin sezon competitional, iar echipa lui Guardiola merge perfect pe toate flancurile. Acestia tocmai ce au marcat de 5 ori in ultima partida de campionat cu Leicester, asadar moralul lui Aguero & co. este cu siguranta ridicat. E greu de crezut faptul ca elvetienii pot emite pretentii serioase in aceasta partida, tinand cont de pofta de joc a oaspetilor. Ma astept asadar la o partida dominata in intregime de englezi.

Pronostic: 2 solist

Cota 1.36 la Unibet

Juventus – Tottenham

Acest duel pune fata in fata doua dintre cele mai in forma echipe ale campionatelor mari din Europa. Juventus este fara gol primit in 2018, in timp ce Tottenham tocmai ce a invins-o pe Arsenal in campionat. Ambele echipe au un joc frumos, o ofensiva puternica, asadar spectacolul este garantat intr-un astfel de meci. Ma astept la un duel frumos, cu ocazii de ambele parti, fiind foarte posibil ca Juventus sa nu scape fara gol primit de aceasta data. Recomandarea mea este pronosticul “peste 2.5 goluri”, la o cota de 2.20.

Pronostic: peste 2.5 goluri

Cota 2.20 la Unibet

 

COTA TOTALA

2.99 la Unibet

Iata asadar care este biletul zilei de astazi. Pariurile au o probabilitate mare de reusita insa se recomanda o miza adaptata dupa bugetul fiecarui parior. Mult succes astazi, sa speram ca totul va decurge bine!

Citeşte şi

Biletul zilei la pariuri azi 29-03-2018

Biletul zilei la pariuri azi 29-03-2018 Ne asteapta o noua zi interesanta in privinta pariurilor, …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>