Acasa / biletul zilei maine / Biletul zilei la pariuri azi 12-02-2018

Biletul zilei la pariuri azi 12-02-2018

Biletul zilei la pariuri azi 12-02-2018

Ne asteapta o noua zi interesanta in privinta pariurilor, asadar iata care sunt meciurile ce alcatuiesc biletul zilei de astazi.

Concordia Chiajna – Dinamo Bucuresti

Concordia Chiajna se claseaza in acest moment pe pozitia a 11-a a clasamentului din Liga 1, cu 24 de puncte acumulate in 23 de partide de campionat. De partea cealalta, Dinamo Bucuresti ocupa pozitia a 7-a a clasamentului, echipa reusind sa adune pana in acest moment 35 de puncte. Dinamo are de dus o lupta acerba pentru locul de play off cu FC Viitorul, FC Botosani si Poli Iasi, asadar nu isi mai permite niciun pas gresit. Elevii lui Miriuta au sansa de a urca pe pozitia a 6-a in cazul unui succes, coroborat cu un pas gresit facut de cei de la FC Botosani. Ma astept ca oaspetii sa forteze in ofensiva inca de la inceput, asadar optez pentru un succes al acestora.

Pronostic: 2 solist

Cota 1.52 la Unibet

Chelsea – West Brom

Cei de la Chelsea se gasesc in acest moment pe pozitia a 5-a a clasamentului din Premier League, cu 50 de puncte obtinute in 26 de etape. West Brom ocupa pozitia a 20-a a clasamentului, cu 20 de puncte acumulate. Elevii lui Antonio Conte au mari probleme in acest sezon, fiind inconstanti in evolutii. De partea cealalta, West Brom are si ea un sezon foarte slab, fiind o candidata certa la retrogradare. Moralul in ambele tabere este cu siguranta scazut, asadar ma astept la o partida lipsita de spectacol.

Pronostic: sub 2.5 goluri

Cota 2.12 la Unibet

 

COTA TOTALA

3.22 la Unibet

Iata asadar care este biletul zilei de astazi. Pariurile au o probabilitate mare de reusita insa se recomanda o miza adaptata dupa bugetul fiecarui parior. Mult succes astazi, sa speram ca totul va decurge bine!

Citeşte şi

Biletul zilei la pariuri azi 29-03-2018

Biletul zilei la pariuri azi 29-03-2018 Ne asteapta o noua zi interesanta in privinta pariurilor, …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>