Acasa / biletul zilei maine / Biletul zilei la pariuri azi 12-01-2018

Biletul zilei la pariuri azi 12-01-2018

Ne asteapta o noua zi interesanta in privinta pariurilor, asadar iata care sunt meciurile ce alcatuiesc biletul zilei de astazi.

Strasbourg – Guingamp

Strasbourg se claseaza pe pozitia a 11-a a clasamentului din Ligue 1 in acest moment, echipa reusind sa acumuleze 24 de puncte in 19 partide de campionat. Gazdele au pierdut etapa trecuta cu 3-0 pe terenul celor de la Metz, insa acestia tocmai ce au reusit sa avanseze in urmatoarea runda a Cupei Frantei. De partea cealalta, Guingamp se afla intr-o continua ascensiune, cu 3 succese inregistrate in ultimele 4 partide de campionat, asadar moralul jucatorilor este cu siguranta ridicat. Partida se anunta una extrem de interesanta, cu doua echipe motivare, care si-au depasit situatia in ultima perioada. Recomandarea mea in privinta acestui duel este una bazata pe goluri, asadar ma astept ca ambele echipe sa isi lase amprenta asupra tabelei de marcaj. Recomandarea mea este pronosticul “ambele echipe marcheaza”, la o cota de 1.72 oferita de cei de la Unibet.

Pronostic: ambele echipe marcheaza

Cota 1.72 la Unibet

Leverkusen – Bayern

Leverkusen are parte de un sezon destul de bun, fiind in acest moment pe pozitia a 4-a, care duce in grupele UEFA Champions League. ACestia sunt insa la egalitate de puncte cu inca 3 echipe, asadar lupta este una acerba. De partea cealalta, Bayern are parte de un nou sezon usor, fiind la 11 puncte distanta de locul secund ocupat de Schalke. Ma astept la o partida in care gazdele vor forta mai mult, tinand cont de faptul ca liderul nu are nicio presiune momentan. Recomandarea mea este la fel ca cea de la partida de mai sus: “ambele echipe marcheaza”, la o cota de 1.46.

Pronostic: ambele echipe marcheaza

Cota 1.46 la Unibet

Chaves – Guimaraes

Diferenta dintre cele doua echipe este evidenta in acest moment, daca vorbim de forma de moment. Gazdele au 2 succese inregistrate in ultimele 5 partide de campionat, in timp ce oaspetii au 3 infrangeri consecutive suferite in campionat. Tinand cont si de avantajul terenului, ma astept la o partida dominata in intregime de cei de la CHaves. E foarte posibil ca acestia sa se impuna, insa pentru o mai mare siguranta optez pentru pronosticul “1x”, la o cota de 1.37.

Pronostic: 1x

Cota 1.37 la Unibet

 

COTA TOTALA

3.44 la Unibet

Iata asadar care este biletul zilei de astazi. Pariurile au o probabilitate mare de reusita insa se recomanda o miza adaptata dupa bugetul fiecarui parior. Mult succes astazi, sa speram ca totul va decurge bine!

Citeşte şi

Biletul zilei la pariuri azi 29-03-2018

Biletul zilei la pariuri azi 29-03-2018 Ne asteapta o noua zi interesanta in privinta pariurilor, …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>