Acasa / biletul zilei maine / Biletul zilei la pariuri azi 11-02-2018

Biletul zilei la pariuri azi 11-02-2018

Biletul zilei la pariuri azi 11-02-2018

Ne asteapta o noua zi interesanta in privinta pariurilor, asadar iata care sunt meciurile ce alcatuiesc biletul zilei de astazi.

CSU Craiova – Sepsi

CSU Craiova se claseaza in acest moment pe pozitia a 3-a a clasamentului din Liga 1, cu 44 de puncte acumulate in 23 de partide de campionat. De partea cealalta, Sepsi ocupa pozitia a 12-a a clasamentului, echipa reusind sa adune pana in acest moment 18 puncte. Elevii italianului Mangia au parte de un sezon foarte bun, fiind alaturi de FCSB si CFR Cluj principalii pretendenti la titlu. De partea cealalta, Sepsi are parte de un sezon modest, fiind implicata direct in lupta pentru evitarea retrogradarii. Tinad cont de atmosfera infernala creata pe stadionul celor de la Craiova, ma astept la o partida dominata de acestia.

Pronostic: 1 solist

Cota 1.42 la Unibet

Barcelona – Getafe

Cei de la Barcelona se gasesc in acest moment pe prima pozitie a clasamentului din La Liga, cu 58 de puncte obtinute in 22 de etape. Gteafe ocupa pozitia a 11-a a clasamentului, cu 29 de puncte acumulate. Catalanii au un avans de 9 puncte in fata celor de la Atletico Madrid, asadar nu isi pot permite prea multi pasi gresiti. Getafe este un adversar modest, de mijlocul clasamentului, fiind greu de crezut ca poate pune probleme serioase in deplasare. Ma astept la o partida dominata de Barcelona, inca din prima repriza.

Pronostic: 1 la pauza

Cota 1.40 la Unibet

 

COTA TOTALA

2.00 la Unibet

Iata asadar care este biletul zilei de astazi. Pariurile au o probabilitate mare de reusita insa se recomanda o miza adaptata dupa bugetul fiecarui parior. Mult succes astazi, sa speram ca totul va decurge bine!

Citeşte şi

Biletul zilei la pariuri azi 29-03-2018

Biletul zilei la pariuri azi 29-03-2018 Ne asteapta o noua zi interesanta in privinta pariurilor, …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>