Acasa / biletul zilei maine / Biletul zilei la pariuri azi 09-03-2018

Biletul zilei la pariuri azi 09-03-2018

Biletul zilei la pariuri azi 09-03-2018

Ne asteapta o noua zi interesanta in privinta pariurilor, asadar iata care sunt meciurile ce alcatuiesc biletul zilei de astazi.

Strasbourg – Monaco

Cei de la Strasbourg se afla pe pozitia a 15-a a clasamentului din Ligue 1 in acest moment, cu 31 de puncte acumulate. De partea cealalta, Monaco ocupa pozitia a 2-a a clasamentului, echipa avand 60 de puncte momentan. AS Monaco a prasit Europa devreme, asadar se concentreaza doar pe campionat in acest moment. Monegascii se afla la 14 puncte in spatele celor de la PSG, insa atata timp cat mai au sanse matematice, mai pot crede in sansa lor la titlu. De partea cealalta, Strasbourg traverseaza o perioada modesta, iar moralul jucatorilor este cu siguranta scazut. Ma astept la un duel dominat in intregime de cei de la AS Monaco si la un succes al acestora.

Pronostic: 2 solist

Cota 1.70 la Unibet

AS Roma – Torino

AS Roma se claseaza pe pozitia a 3-a a clasamentului primei ligi din Italia, echipa avand 53 de puncte obtinute pana in acest moment. Torino ocupa pozitia a 9-a a clasamentului, cu cele 36 de puncte acumulate. Gazdele au doar 2 puncte distanta de cei de la Inter (care ocupa pozitia a 5-a), asadar orice pas gresit ii poate scoate din schema pentru locurile de UEFA Champions League. De partea cealalta, Torino se afla la 8 puncte distanta de locurile europene, asadar are nevoie de un succes. Ma astept la o partida frumoasa, cu ocazii de ambele parti, iar golurile cu siguranta nu vor intarzia sa apara.

Pronostic: peste 2.5 goluri

Cota 1.68 la Unibet

 

COTA TOTALA

2.85 la Unibet

Iata asadar care este biletul zilei de astazi. Pariurile au o probabilitate mare de reusita insa se recomanda o miza adaptata dupa bugetul fiecarui parior. Mult succes astazi, sa speram ca totul va decurge bine!

Citeşte şi

Biletul zilei la pariuri azi 29-03-2018

Biletul zilei la pariuri azi 29-03-2018 Ne asteapta o noua zi interesanta in privinta pariurilor, …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>