Acasa / biletul zilei maine / Biletul zilei la pariuri azi 09-02-2018

Biletul zilei la pariuri azi 09-02-2018

Biletul zilei la pariuri azi 09-02-2018

Ne asteapta o noua zi interesanta in privinta pariurilor, asadar iata care sunt meciurile ce alcatuiesc biletul zilei de astazi.

Fiorentina – Juventus

Fiorentina se claseaza in acest moment pe pozitia a 11-a a clasamentului din Serie A, cu 31 de puncte acumulate in 23 de partide de campionat. De partea cealalta, Juventus ocupa pozitia a 2-a a clasamentului, echipa reusind sa adune pana in acest moment 59 de puncte. Oaspetii au probleme serioase in lupta la titlu in acest sezon, cu Napoli avand un sezon extrem de bun. De partea cealalta, Fiorentina are nevoie de puncte pentru a ramane in continuare in lupta pentru locurile europene. Ma astept la o partida spectaculoasa, cu ocazii de ambele parti, iar golurile cu siguranta nu se vor lasa asteptate.

Pronostic: peste 2.5 goluri

Cota 2.08 la Unibet

St. Etienne – Marseille

Cei de la St. Etienne se gasesc in acest moment pe pozitia a 12-a a clasamentului din Ligue 1, cu 29 de puncte obtinute in 24 de etape. Marseille ocupa pozitia a 2-a a clasamentului, cu 51 de puncte acumulate. Oaspetii se afla intr-o continua crestere de forma, acestia incercand sa o ajunga pe PSG din urma. Marseille este insa la 12 puncte distanta de fosta campioana, asadar orice pas gresit poate fi fatal. Tinand cont de faptul ca oaspetii vin dupa un succes in Cupa Frantei cu scorul de 9-0, ma astpet la o partida dominata de acestia si implicit la o victorie.

Pronostic: 2 solist

Cota 1.88 la Unibet

 

COTA TOTALA

3.91 la Unibet

Iata asadar care este biletul zilei de astazi. Pariurile au o probabilitate mare de reusita insa se recomanda o miza adaptata dupa bugetul fiecarui parior. Mult succes astazi, sa speram ca totul va decurge bine!

Citeşte şi

Biletul zilei la pariuri azi 29-03-2018

Biletul zilei la pariuri azi 29-03-2018 Ne asteapta o noua zi interesanta in privinta pariurilor, …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>