Acasa / biletul zilei maine / Biletul zilei la pariuri azi 08-03-2018

Biletul zilei la pariuri azi 08-03-2018

Biletul zilei la pariuri azi 08-03-2018

Ne asteapta o noua zi interesanta in privinta pariurilor, asadar iata care sunt meciurile ce alcatuiesc biletul zilei de astazi.

AC Milan – Arsenal

Acest duel pune fata in fata doua dintre pretendentele principale la trofeul Europa League, fara indoiala. Arsenal traverseaza o perioada extrem de slaba, asadar este obligata sa se califice in sferturile Europa League, pentru a mai salva ceva din acest sezon. De partea cealalta, milanezii vin dupa o serie foate buna meciuri, iar moralul jucatorilor este cu siguranta ridicat. Spectacolul este garantat intr-o astfel de partida, iar golurile cu siguranta nu vor intarzia sa apara. Recomandarea mea este pronsoticul “ambele echipe marcheaza”, la o cota de 1.67 oferita de cei de la Unibet.

Pronostic: ambele echipe marcheaza

Cota 1.65 la Unibet

Dortmund – Salzburg

Salzburg reprezinta echipa ce domina campionatul Austriei in acest moment, acestia aratandu-si forta ofensiva in ultimele partide de campionat si cupa. De partea cealalta, Dortmund are putin de suferit in ofensiva dupa plecarea lui Aubameyang, insa acestia raman o echipa greu de invins pe teren propriu. Ma astept la un duel frumos, cu ocazii de ambele parti, asadar recomand un pronostic bazat pe goluri.

Pronostic: peste 2.5 goluri

Cota 1.64 la Unibet

 

COTA TOTALA

2.70 la Unibet

Iata asadar care este biletul zilei de astazi. Pariurile au o probabilitate mare de reusita insa se recomanda o miza adaptata dupa bugetul fiecarui parior. Mult succes astazi, sa speram ca totul va decurge bine!

Citeşte şi

Biletul zilei la pariuri azi 29-03-2018

Biletul zilei la pariuri azi 29-03-2018 Ne asteapta o noua zi interesanta in privinta pariurilor, …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>